Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Besöksrekord!

besöksrekord

Nu måste jag ju hitta på något sätt att fira! Jag smällde 2000 gränsen på unika läsare i veckan vilket är rekord för bloggen! Välkommen alla nya läsare. Så himla roligt att ni hittat hit och hoppas ni är här för att stanna!

Jag vill såklart alltid ha mina läsare delaktiga i min blogg. Så jag välkomnar både kommentarer och mail på vad ni vill jag ska ta upp i bloggen och all möjlig feedback jag kan få, bra som dålig. Bara jag kan förbättra mig så är all kritik välkommen.

För att inte missa något så rekommenderar jag att ni följer mig via bloglovin. <– Allt som krävs är att man har en email adress så är man registrerad. Det är också ett sätt att stötta sina favoritbloggare trots att man inte använder sig av bloglovin. :)

Nu ska jag klura på någon överraskning till er! Så håll utkik! ♥

13 reaktioner på ”Besöksrekord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons