Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Smize!

How to Smize? How to smile with your eyes?

smize 00 smize 01 smize 02 smize 03

Något man borde lära sig själv! Iaf bli bättre på. Tänk så naturligt det kommer för dom små barnen. Har ni tänkt på hur tacksamma barn är egentligen. Trots att dom kan vara jobbiga och trotsiga och att många föräldrar många gånger säger att fy dom är inte tacksamma någon ting. Men tänk då hur lätt det är att göra dom glada, att ge dom den där lilla extra tiden. Ja det är ju faktiskt både tacksamt och då ser man ju tacksamheten i barnet. Lätt att glömma faktiskt. Sen är barn barn. Jag lovar man själv att inte glömma det. Jag fick växa upp och höra hela tiden hur jag inte var tacksam hela tiden. Hur jag hela tiden gjorde fel och aldrig gjorde rätt och jag vet att jag kände att jag verkligen försökte. Jag ska inte glömma. Hur jobbigt det än kan vara med barn ibland. ♥

12 thoughts on “Smize!

  1. Åååh vilken sötpropp! Gullis!

    Jag gör likadant nu. När lillan vuxit ur en klädstorlek så ryker den. Sambon vägrar en 3a och jag känner mig ganska nöjd med 2 barn i hushållet :) Så ingen vits spara på kläderna. Något enstaka plagg ska jag dock spara som de ska få när de blir stora. Min mor sparade ett par bruna tuffa 70-talsbyxor till mig som jag tyckt har varit jättekul att sätta på sonen! 😀

  2. Vilka underbara bilder på sötnosen.

    Ja du man glömmer snabbt va ren lycka är när man blir äldre. Vi borde lee med hela kroppen varje gång vi är med våra nära och kära, men det har blivit så rutinmässigt att vi inte bejakar våra känslor fullt ut. Men som tur är så påminner bsrnen oss om lyckan att ses igen. Även om vi bara vände bort huvudet en kort sekund :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *