Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Ambassadör för Babybjörn det är jag!

babybjörn 01

Jag fick veta för ett tag sen att jag skulle bli ambassadör för Babybjörn via Allt för föräldrarNu har jag äntligen fått hem den. Och vad passade då inte bäst när jag hade glömt vagnen i bilen och M hade bilen. Det hade varit kaos att ta Isak till dagis med Elias i famnen! Vilken tur att jag precis fått hem bärselen och kunde använda den direkt. Jag blev förvånad hur skönt det var. Jag har ju haft bärsjal till Elias men det gillar jag mest när han var mindre och dessutom svårt när man har jacka och allt. Bärsele känns lite grövre och mer ordentligt till detta väder.

babybjörn 02

Jag tog på fleece, termovantar, termoskor och så drog jag på ett överdrag som jag har kvar från en äldre bärsele som jag sparat för det kan man ju ha till alla bärselar. Jag trodde inte man skulle få plats med en overall också men det får man. Så i fortsättningen blir det overall med. Jag hade tidigare med Isak ett mer okänt märke som påminde om babybjörns original som bara satt kryssad över ryggen. Jag fick mycket ont av den. Jag blev förvånad över att denna förutom att den var mycket enkel att få på. Bara dra över sig, stänga och spänna åt. Den gamla visste man liksom inte vilket som var vad. Men som sagt förutom det så gick jag till dagis och tillbaka med Elias i selen för att lämna Isak och tillbaka hem och jag kände knappt något. Då får ni också tänka på att min 10 månaders klump (fast jag kallar honom klimp, lite charmigare 😉 ) han väger 10,5 kilo!

babybjörn 04

Bärselen är ergonimisk och har ett höftbälte vilket gör att vikten hamnar där. Jag älskar hur spännena är utformade. Dom är enkla och känns säkra. Det ska ju inte vara klyddigt att få på sig själv eller barnet. Har ni några frågor efter hand så kom gärna med dom så ska jag försöka svara på dom. Jag kommer utvärdera bärselen och skriva om den lite då och då för att dela min erfarenhet. Och som allt annat i min blogg så är jag helt ärlig i mina recensioner.

babybjörn 03

 Lite info om denna bärselen:

Bärselen heter WE, bärselen kan bäras på både mage och rygg. Men barnet kan inte sitta framåtvänd. Men det är inte en bra ställning för barnet ändå (kom jag och några bloggkollegor fram till) och efter barnet fyllt ett år så kan dom bäras på ryggen. Bärselen kan användas redan från nyfödd och upp till 3 års åldern. Jag är redan förälskad men jag ska såklart utvärdera varenda detalj därför behöver jag era frågor för att sen kunna utvärdera så bra som möjligt. Skriv i kommentar eller maila mig! :)

Du kan redan nu förbeställa bärselen här.

9 thoughts on “Ambassadör för Babybjörn det är jag!

  1. Jag fick hem min idag, är riktigt nöjd än så länge. Bönan har ”hängt med” när jag plockat av middagsbordet och plockat lite inne. Gillar att den känns så stadig och är enkel att ställa in själv. min förra ställde man in allt på ryggen, vilket såklart inte går när sambon (eller nån annan) är hemma. Dessutom är ju bönan såklart fasligt nöjd i den :)

    längtar tills jag får testa den ute!! :)

  2. Hej, tycker den ser jättebra ut, har fått höra baby Björn är det hemskaste man kan köpa till sitt barn, så oergonomiska även om dom heter ergonomisk bärsele, undrar om du märkt av något negativt med just denna sele, som ryggont efter en stund eller något annat liknande. Har en dotter på ett år och kommer en till inom kort tid ☺️, så jag tänkte det borde vara super bra med en sele som jag kan ha på mig och vara bekväm med då nr 1 kommer springa runt som en tok i sommar :), finns det någon utsatt tid på denna sele vad du vet man Max får bära i? Sett det kan vara 2 timmar Max osv. Vill ju ha en som inte har någon betydelse hur länge man bär :), mycket frågor nu :) hehe tack!

    1. Det handlar nog om gamla Baby björn eller orginalet. Denna är just ergonomiskt gjord. Jag har haft den i flera timmar och får inte ont. Jag hade en sån
      +äldre modell som var korsad i rygg bara och den fick jag jätte ont i. Denna kan man ha tills barnet är typ 3 år. Mins inte vikten men gissar på en 15 kilo kanske. Efter dom fyllt 1 så kunde man bära dom på ryggen och det älskar jag. :) Fråga gärna mer om jag missat något! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *