Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tävling: Vinn en EGEN Mellokväll hemma hos DIG!

mello fest coop allt för föräldrar

Den 8 februari ska jag till Stockholm och festa med redaktionen på Allt för föräldrar! Ska bli så himla kul och ser så fram emot att träffa dom och mina bloggkollegor. Emilia, Erika, Madeleine Ilmrud, Atousa och många fler!

Coop är för tredje året i rad stolt huvudsponsor av Melodifestivalen. Till delfinal 2 kommer Allt för föräldrar och Coop att bjuda in till en Melodifestivalkväll där Coop står för allt – från ekologisk mat till serveringspersonal, ljud/bild, mingelfotograf och diskokula. Det kommer att bli  maxad festivalstämning och jag är bjuden! 😀

Och nu kan du också vinna en Coop-sponsrad festivalkväll hemma hos dig vid den stora finalen 8 mars. Likt den jag ska på hos Allt för föräldrar, med eget ljud, ljus, mat, dekor mm.

Såhär gör du för att vara med i tävlingen:

  • Lägg upp en bild som visar hur det ser ut hemma hos dig när mellostämningen är på topp!
  • Skriv en kort motivering samt ange bostadsort. Hashtagga med #coop #totalfestival #melfest och #affmello
  • Tävlingen avslutas tisdag 11 februari och vinnare väljs onsdag 12 februari.
  • Glöm inte bort att du måste ha öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag!
  • – Skriv en kort motivering samt ange bostadsort. Hashtagga med #coop #totalfestival #melfest och #affmello– Tävlingen avslutas tisdag 11 februari och vinnare väljs onsdag 12 februari 2014.

    – Glöm inte bort att du måste ha öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag!

    Länka till Tävlingsvillkor: 

Puss och kram och lycka till alla fina! ♥

Vill du ladda upp extra inför helgen?

Coop har också gjort en rolig quizapp som heter Festivalfajten där man utmanar sig själv eller andra i schalgerkunskap och dessutom kan vinna priser varje dag, som t.ex. matkassar, chips, hörlurar och det fina förstapriset varje dag: två biljetter till Melodifestivalens final i Friends Arena den 8 mars.

För iPhone: https://itunes.apple.com/se/app/festivalfajten/id589376731?l=en&mt=8

För Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.coop.festivalfajten.android&hl=sv

Glöm inte hashtagga #coop #totalfestival #melfest och #affmello

11 reaktioner på ”Tävling: Vinn en EGEN Mellokväll hemma hos DIG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *