Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fredagspeppen!

fredagspeppen 2014

Va??! Redan fredag igen! Men då kör vi lite pepp!

Jag är trött på media och all hysteri kring all träning, bantning och bilder på nätet. Jag är medveten om att jag kommer säga emot mig själv i detta inlägget men jag har inte självkänsla till 100%. Folk kan uppfatta mig väldigt självsäker men det innebär inte att jag inte bär på några inre röster. Det gör vi alla!

Jag skriver om att jag testar olika dieter och älskar att träna. Men håll med att det också kan bli för mycket. Många går och mår dåligt över alla perfekta bilder på nätet. Självklart ska man sikta på att få ett hälsosammare liv och kropp. Även träna till en snyggare kropp. Men vi får inte glömma att tycka om oss själv här och nu! Därför startade jag Fredagspeppen!

Häng gärna på. Varje fredag lägger jag upp min lista med saker som är bra med mig. Ni som vill hakar på och gör samma lista inne i er blogg! Skicka sen länken i en kommentar till detta inlägg så samlar jag alla och lägger upp det i en lista med länkar på lördagen så att vi alla kan få inspiration om att tycka om oss själva. Varje fredag så gör vi en ny lista. Ni som inte har blogg kan ju ändå haka på genom att dela och skriva på facebook och så kan ni bara skriva listan här i en kommentar. Låt oss nu sprida pepp över landet!! Och inga MEN i meningarna typ ”Jag är bra men…” Bara bra och positiva saker som är bra med oss själva och vår kropp.

Fredagspeppen:

  • Jag är en bra mamma.
  • Jag är en bra lyssnare.
  • Jag är social.
  • Jag är glad att jag kan känna tacksamhet.
  • Jag gillar min rumpa.
  • Jag är omtänksam.
  • Jag är inte rädd för förändringar.
  • Jag älskar att lära mig nya saker.
  • Jag sitter inte fast i det gamla och tycker det är främmande med ny kunskap.

FREDAGSPEPPEN! <–Här kan du läsa fler för inspiration!

KOM IGEN NU! HÄNG MED! VI ÄR STARKA, BRA OCH GRYMMA! ♥

Vissa gånger är det extra svårt att komma på saker som är bra med en själv. Ibland får man rota ganska djupt. Men det finns där långt inne. Tänk efter, för visst fan är du bra!

VIKTIGT HÄR: Glöm jantelagen! Den kastar vi långt långt bort. Samt att våga SKRIVA det du tänker. Våga VÅGA. Följ med detta och du kommer blomstra som person och du kommer bygga din självkänsla.

6 reaktioner på ”Fredagspeppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *