Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vulvor och snippor på Sveriges pinsammaste event!


vulva 01

Vi var ett gäng bloggare som var bjudna till Sveriges pinsammaste event som loppi hade fixat. Men om det var så pinsamt vet jag inte. Mest när man var liten som mycket var pinsamt. Det var iaf inte det där på plats. Men själva temat var iaf om pinsamheter och det är ju inte helt öppet folk pratar om ens privata delar osv. Men här fick vi äta snippor och måla vulvor.

vulva 02

Det var jättegod mat och jag fick äntligen träffa fina Diana på riktigt. Annars gick jag dit med mina bloggvänner som jag ju gick på me&i kick-offen med. Skönt när man kan komma upp till Stockholm och göra flera saker i en smäll.

vulva 04vulva 03

Här är min konst! Tyckte det var lite dekorativt att skriva lite olika namn för snippa. Listan kan ju göras lång.

vulva 05

Ann Söderlund var konferencier och berättade om pinsamheter. Hon var dessutom gravid. Åh vad gravida är söta! Hon är också så rolig, vilken humor, tjejen.

Men största anledning till kvällen var att sprida info om svamp i underlivet. Vilket är mycket vanligt men folk vill inte prata om det. Det finns enkelt bot dessutom. Vi fick se detta klipp med information och jag fastnade speciellt för musiken i klippet. Så bra gjord. Och på ett smakfullt sätt kan jag tycka.

Åh så fick jag träffa helsköna Charlotta igen! ♥ Och alla andra goa från Loppi teamet. Det gjorde ni bra!

2 thoughts on “Vulvor och snippor på Sveriges pinsammaste event!

    1. Ja men var det du!! :) Nu fattar jag ju när jag gick in och kolla på din blogg. Ahh… Vad roligt! Vad synd att vi inte hann snacka mer men nu känner jag igen dig till nästa gång. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *