Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Dagens viktigaste släpp och mina måsten!

Idag släppte me&i vårens kollektion för 2014! Här ovan ser ni några härliga nyheter men jag tänkte dela med mig av mina måsten. Det var helt galet underbart på kick-offen i Stockholm och det känns så kul att äntligen få dela med mig av mina favoriter och måsten! Fler kommer jag säkert upptäcka på vägen. 😀

me&i isak 01-tile

 Vårens t-shirtar är helt galet snygga! Lätt att barnen ska ha någon matchande t-shirt!

me&i elias 01-tilec

Absoluta favoriten är ju lammet denne vår. Både byxor och body. Jag dog när jag såg den. Så otroligt fin och söt!

me&i jag 01-tile

Men mest hitta jag nog åt mig själv denna gången! Hjälp vad mycket snyggt asså. Och my good så stilrent och snyggt!

me&i jag 05-tile

me&i jag 09-horz

Ja alla kläderna för oss kvinnor hittar du på me&i:s hemsida. Jag tänkte boka en träff hemma hos mig så säg till om ni skulle vara sugna på en me&i träff hemma hos mig så ska jag ha er i tankarna! ♥

2 thoughts on “Dagens viktigaste släpp och mina måsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *