Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fest med me&i och yra runt i hotellkök!

matilda milano och jag

sarianne

Ja jag kände mig lite fjortis i helgen. Men vet ni vad jag skiter i det. Jag hade så jävla roligt! Vi fick ju mer än att bara komma på kick-offen för me&i utan även middag och fest med me&i dagen innan kick-offen. Jag har inte haft så ball på ett bra tag. Och vilka underbara människor jag var omringad av! Härliga och underbara Matilda och Sarianne skulle tvunget upp med mig och få mig och dansa och om jag dansade? Ja om jag dansade. Ha ha… Vi hade ett privat konferensrum som vip-rum på Sky-bar på Scandic Hotel Ariadne i Stockholm och vi hade egen privatgång genom köket. Först lurade att vip-rummet var i disken. JÄTTEKUL! Ha ha…

aja

Rummet delade jag med super söta Aja. Så himla rolig och jag humorn har jag densamma. Ha ha denna helgen har hon verkligen fått mig att skratta.

samuel

Samuel höll för underhållningen tidigare på kvällen. Och Marita var söt, go och rolig som vanligt. Vi fick sitta vid vip-bordet med hon och Samuel. Stackars Samuel var typ ensam kille och stackars han när tjejerna kom igång. Tror nästan han var tvungen att säga att han var G för att kvällen inte skulle gå över styr ha ha. Men en fantastisk duktig kille är han.

meandimarita

Go mat, mycket skratt kan man väl summera första kvällen i Stockholm. Jag fick äntligen även träffa vackra Gabriella och Jennifer igen och även Camilla för första gången. Underbara tjejer allesamman!

Kvällen spårade nästan ur redan på middagen. Då vi byggde vår egen stereoanläggning när Samuel skulle ha en paus…

kexchoklad yoghurt

Där glimtar ni också ett nytt kexchoklad som heter Kexchoklad & Yoghurt. Och den var supergod. Kul att vi fick smaka denna nyhet allihopa! Den vanliga smaken smakar bara sött men denna gör så det blir lite mer av det hela.

…men det fortsatte i vip-rummet (konferensrummet) med hängagubben. Man kunde nästan tro att det skulle sluta där men…

hänga gubbe

…som jag sa tidigare så yrade vi kring bland bar och kör för att jag först glömde min mobil. Dagen efter kom jag på att jag glömt min systemkamera. Som tur var så hade jag mina kära bloggvänner som tog hand om den till dagen efter.

kök

Slutet gott allting gott! Nu längtar jag till fler tokigheter. Om 2 veckor sticker jag iväg igen för lite festligheter med Allt för föräldrar. <3

Mer om själva kollektionen kommer såklart också…

19 reaktioner på ”Fest med me&i och yra runt i hotellkök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *