Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag är ambassadör för Allt för föräldrar!

ambassadör jag

Ja nu kan jag säga att jag är stolt ambassadör för Allt för föräldrar! Vill du också bli ambassadör? Ansök då HÄR.

Jag har ett spännande 2014 framför mig och jag vet inte vad som gömmer sig bakom dörren till framtiden. Men det är väl det som gör det hela extra spännande. Jag har förresten lagt upp en sneak peek i facebooksidan för mitt företag. Jag vill ju så gärna avslöja allt men än så länge får det bli lite sneak peeks och liknande. Domän har jag ju redan så ni kommer hitta hemsidan på www.sojkadesign.se. Den ligger uppe men är under uppbyggnad.

Sen är jag bjuden på en massa mässor och annat skoj som vip-bloggare. Det känns så himla roligt. Men detta året är jag något hårdare mot mig och får prioritera vad jag ska gå på för jag kan inte gå på allt. Jag måste ha en balans mellan bloggen, familjen och jobbet. Men glad att bloggen är ju en del av mitt jobb för jag menar allt hänger ihop ju. 😉

Så vad tycker ni? Träna idag igen? Ha ha ja tack! Jag är så motiverad så nu kör vi! ♥

25 thoughts on “Jag är ambassadör för Allt för föräldrar!

 1. Så mycket spännande och kul du är med i nu. Nya utmaningar i livet är ju alltid kul!

  Sv: det är jättesvårt med idrotter och allt det där. Livrädd för dom här tidiga tidiga gallringarna där dom ”sållar” i små barn som bara vill ha roligt.
  Ju mer föräldrar man pratar med ju mer rädd blir man. Casper blir ju fem i år så känns som att N U är det dags! Men vad?!

  Hoppas du haft en bra dag och grattis till ditt nya uppdrag!

  1. Ja det är inte lätt att välja vad. I vår by har jag hört att det största är Judo och fotboll. Judo känns bra för att dom ska bli lite tåliga samt att lära sig lite försvar. Men sen får han väl testa sig fram. Gå en termin och sen får vi kolla om han vill fortsätta eller prova något annat. Svårt det där för man måste också bestämma lite för dom tror jag och inte fråga så mycket utan nu ska vi göra det och det för Isak är så trotsig.
   Tack för gratulationerna! :)

 2. Så himla roligt att du verkar ha lite flyt nu tjejen! Kommer nog bli hur bra som helst, men som sagt … ta inte ut dig förmycket 😉
  Själv spanar jag just nu på Fnulkatts resa till Gekås… är sååå sugen :)
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *