Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

10 thoughts on “Första badet tillsammans!

  1. Ser mysigt ut! Ser fram emot när lillan blir större så hon kan bada med storebror 😀

    Finns för många vidriga typer därute, blir nästan nojig ibland över tanken att jag inte kan skydda mina barn 24/7 resten av deras liv :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *