Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tävling: Jag tävlar ut proteinpulver till ett totalt värde av 857:-

Ni som har följt mig ett tag vet att jag käkar Purition Bodysculpt Shake. Ja dricka eller käka. Man dricker ju faktiskt det men det är ju frön och nötter som ger tuggmotstånd. Jag är sjukt nöjd med det och nu finns det äntligen ute i handeln. Iaf Svenskhälsokost.se är först ut i Sverige med att sälja det. Naturligt sötat med stevia. Den finns i flera olika smaker och vill ni läsa mer om vad jag tidigare skrivit om det så klicka HÄR och scrolla ner.

Iom det nu finns ute och köpa så vill jag ju att ni ska få prova på det med! Så därför har jag sett till att ordna en tävling till mina härliga läsare. Jag har 3 stycken påsar av Purition Bodysculpt Shake, en av varje smak som ska tävlas ut. För att läsa mer om produkten klicka HÄR. Jag är så glad över produkten så därför är jag så himla glad att kunna dela med mig av detta! 😀

purition tävling

 Vinn Purition Bodysculpt proteinahake hos Sojka

i samarbete med LUBfoods.

Tävla du med HÄR!

(Kan också användas som måltidsersättning)

Enkla tävlingsregler, svara bara på frågan:

 • Svara på hur många smaker det finns av Purition Bodysculpt Skake samt välj ut vilken smak du skulle vilja vinna och motivera kort ditt svar. Klicka in här för att få hjälp med svaret.

Enkelt, det var allt! Men självklart skulle vi bli jätteglada om ni på något sätt ville dela tävlingen på facebook eller i din blogg (använd då gärna bild och kursiv text ovan).

Gilla gärna LUBfoods och Sojkas framtids facebooksida.

Tävlingen avslutas 28 januari 2014 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

54 thoughts on “Tävling: Jag tävlar ut proteinpulver till ett totalt värde av 857:-

 1. WOOW!!! Detta vore något för mig som håller på att ändra om mitt liv till ett nyttigare och friskare liv, jag har ju tagit bort 12 kilo sedan i våras genom att gå Power Walks nästan varje dag ( ca 1 mil om dagen ), och har lagt om kosten en del fast i ärlighetens namn så äter jag ju en del onyttigt också fortfarande, som kakor och godis, men inte i närheten som innan, jag har ju byggt en del muskler, mest på benen, men jag tänker fortsätta, och detta vore ju roligt/spännande att prova på, och skulle vilja ha choklad smak om just jag har turen med mig att vinna.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Gillade deras fb sida som nr 857, under samma namn,
  Har gillat din fb sida sedan länge under samma namn.
  KRAMEN!!! <3

 2. Hej fina Sojka! Kikade in på hemsidan och såg att det fanns 3 olika smaker så skulle vilja ha min favorit, Choklad såklart!

  Anledningen till att jag vill bara med och tävla grundar sig i botten på min ätstörning som jag nu nästan har kämpat färdigt med. Efter något års kämpande har jag nästan gått upp alla kilon som jag ska gå upp som jag förlorade under denna perioden, men dem sista 5 jag ska gå upp är svåra, det står nästan still hela tiden. Detta har gjort att jag anser mig själv vara alldeles för smal och det är inte ett dugg fint, är trött på att höra att jag är smal hela tiden och trött på att köpa kläder, när jag tittar på kroppen så påminns jag lite om den kämpiga tiden jag hade.
  Därför är mitt mål med 2014 att börja styrketräna, börja bygga lite muskler i lagom mängd. Få känna mig starkare och mer kvinnlig och vara nöjd med mig själv, därför tror jag att Purition Bodysculpt Skake hade varit en perfekt start på vägen för mig, som en liten knuff framåt mot ett mål helt enkelt och motivation! Därför hade jag blivit glad om jag fick chansen att vinna!

  Kram på dig fina! <3

 3. 3 smaker – choklad, pistage, och kokos

  Jag skulle ge vinsten till min lillasyster. En 18-årig tränande typ.
  Hon brukar köpa ett ganska billigt, aspartamsötat proteinpulver.
  Jag hade velat att hon fick detta så hon fick ett BRA pulver. Och när hon testat det så kanske hon även fortsätter köpa det, när hon då vet att det är gott :)
  som student är man ju lite sparsam med experimentella köp…