Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Dags för dagis!

 | Mössa Isbjörn Of Sweden | Jacka Lidl | Byxor Eggkids | Skor Sal-tex |

Förra veckan var det dags för dagis igen efter ledigheten. Det var också spännande att se hur han skulle klara sig utan blöja. Som jag skrivit tidigare här så har Isak slutat med blöja. Stolt var man när man berättade det och dom tyckte det var skönt för att dom ser helst att man är blöjfri på storbarnsavdelningen för det underlättar.

När jag sen hämtade Isak på dagis och frågade hur det hade gått. Så var det bara en enda olycka! :) Gissa om jag blev paff! Är så stolt så jag kan spricka. Och sen att bli blöjfri på natten, det kommer väl av sig själv? Känns ju som att det kan man inte påverka precis. Bara att se till att dom kissar innan dom går och lägger sig. Och sen märker man väl om blöjan börjar bli torr. Hur som är jag glad bara han klarar sig på dagen och så skönt att bara behöva köpa blöjor åt ett barn. :)

25 thoughts on “Dags för dagis!

    1. Oj så spännande! Hoppas att allt bara flyter på! Jobbigt det där med att släppa första det första taget när dom ska till dagis. Fast nu är det grymt skönt att ha lite dagis när man är mammaledig med andra barnet. :)

  1. sv; ja det är verkligen olika! Våra bästa kompisars dotter var nog närmare 14 månader när hon fick sin första tand. Lilltjejen här var 3,5 när hon fick första, och storasyster var 4,5 månad så de har varit tidiga båda två. Skönt att ha det gjort 😛 kram

  2. Vad roligt att det gick så bra på förskolan! :) Min Wilmer har vart blöjfri sedan i somras men vi har fortfarande blöja på natten. Vi testade ett tag utan, men det blev så mycket sängkläderbyten så vi fick sätta på blöjan igen. Man vill ju gärna sova lite också. 😉 Vi tänker att det få ta den tid det tar så länge han inte självmant kommer upp och vill kissa på natten, vilket han bara gör ibland. Till sommaren kanske vi testar igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *