Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Äntligen blöjfri!

blöjfri Isak

Iaf blöjfri på dagen! Vi som kämpat fram och tillbaka. Gett upp och sen kämpat igen. 3 år och 3 månader tog det totalt och swisch så var han nu helt blöjfri. Vi skojade eftersom Isak lämnade napparna till tomten förra året fick lämna blöjorna till tomten denna gången. Men vi tyckte det räckte att han berättade för tomten att han skulle sluta med blöjor. Jag snackade med honom om det lite i förväg. (Har försökt tidigare att sluta med blöjan men då har han blivit galen och kissat på sig i ren protest). Men denna gången var Karin här efter julafton och jag påminde honom att vi ju berättat för tomten och att Isak är stor nu.

Han fick inte längre ha blöja. Han tjata inte så värst. Visst lite försökte han väl men eftersom vi hade besök var det som att han ville visa henne att han var duktig. Redan samma dag har jag för mig gjorde han alla behov i toan och det är sällan olyckor. Kanske kommer en skvätt i byxan men det gäller nu att tvätta ofta och ha mycket extra kläder redo. Så sant som det är sagt ”plötsligt händer det” och sen kan man iofs inte bara sitta och vänta utan ibland får man bara ta beslutet och sen kommer det av sig själv. Jag trodde ett tag att Isak skulle ha blöja tills han var tonåring. 😉

Och bara så ni vet! Isak gör armhävningar på bilden. Han niger mest med benen ha ha men han vill gärna vara med när vi tränar här hemma. Hi hi… gullskiten och såklart nu med kalsonger! ♥ Som vi förresten köpt billigt på Citygross. Snygga och prisvärda!

 

18 thoughts on “Äntligen blöjfri!

  1. Så skönt att han är blöjfri. Det är så olika när barnen blir det. Men jag insåg att det var svårt att skynda på. Nu var våra tre väldigt tidiga men är de redo så är de :-)

  2. ja men det är ju bara så skönt när de inte längre behöver bloja. Killar är ofta lite segare på det där. vår son me tog lite längre tid då lillsystr typ inte va mycket mera än två . så olika de små
    Hur som helst ha en underbar skön söndag kram

  3. Vad härligt att han är blöjfri. Så skönt när man kommer till den fasen. Få se när I blir blöjfri. Hon har börjat visa intresse för pottan nu iaf och vill sitta på den ibland. Men hitills har det bara blivit en träff och efter det inget, men vi har tid på oss att öva. JAg är glad bara hon börjat acceptera pottan för innan var hon ju rädd för den.

  4. good girl just like that, let me pull down your shorts and knickers and make you feel reallllllly good, just enough in you so you feel me cum

    1. that’s a boy but it’s ok he will still be nice and tight and I like both so if u don’t want him I will be happy to put It in him

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *