Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Företaget – 2014 händer det grejer!

logo blogg

Åh jag tror helt klart 2014 blir mitt år! Jag är inte längre i startgroparna i mitt företag utan vi närmar oss målet. Ja första målet. Nästa är ju att sälja stort ha ha men jag är blygsam av mig så svårt att skriva så hi hi.

Jag är äntligen nöjd med mitt första sample från Kina. Nu ska jag bli nöjd med en till innan jag kör på och beställer hem stort. Jag har skickat iväg info om hemsidan som jag ska få gjord. Jag kommer också syssla med välgörenhet så en viss del av det jag får in kommer gå till organisationen Lyft ett barn och till ett specifikt projekt. Mer info om det kommer men åh nu vill ja bara att allt ska vara klart.

30 thoughts on “Företaget – 2014 händer det grejer!

 1. Åh vad kul och spännande, håller du på att starta företag! Antar att det är ett klädföretag då du nämner Kina men det behöver det ju inte vara. Barnkläder kanske? Kul att få veta vad det kan vara. Vet att Kina har stoooora kvantiteter som krav, galet, vi va inne på att designa egna vuxen kläder men visste inte riktigt vad jag skulle göra av så många t-shirts som dom krävde i beställningen, ha ha. Hoppas innerligt att det går bra för dig och att allt går som du vill ha det och behöver. Kämpa på, va stark och målinriktad för det behövs.

  1. Ja än kan jag inte avslöja. 😉 Men ja man måste beställa väldigt mycket när man beställer från Kina. :) Tack! Jag kämpar så och det är mycket tack vare mina läsare och alla som skriver fantastiska kommentarer som gör att jag kommer dit jag vill! :)

 2. Tack för din önskning, kika in senare för se vad det blir :)

  Mycket spännande, sjukt nyfiken är jag… 😛

  Ja, jag har hållit mig lite i bakgrunden nu när jag läste det hände något för inte störa.

 3. Det ska bli jättespännande att följa dig och ditt nya företag under året!
  Bara ett tips inför samarbete med Kina – var övertydlig och krävande! Ha allt skriftligt och spara alla mailkonversationer :-) Jobbar dagligen med olika leverantörer i Kina och vet att det är ganska tufft.

  Hoppas att det tråkiga som hänt inte är något allvarligt. Hoppas att du kan gå vidare och blogga som du brukar :-)

  Kram

  1. Kul att du följer mig! 😀
   Tack för tipsen! Alltid bra med alla tips man kan få när man är så här i startgroparna! 😀
   Det allvarliga kunde varit värre! Det viktiga är att tänka positivt! :)
   kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *