Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Renovera en vägg i mellandagarna!

Just nu spacklar jag, ja helt ensam ha ha så vi får se hur resultatet blir. Måste googla hur länge spacklet ska torka innan jag kan slipa det. 😉

Här är först lite bilder innan vi började fixa väggen. Där har varit en fet list ovanför köksdörren och där har suttit en skjutdörr. Men vill ha det helt öppet.

renovera 01

Nedan ser ni vad jag håller på med just nu. Spackel, spackel men nu ska det bara torka. Vet inte om jag behöver spackla en gång till ovanför dörröppningen men det ska ju sättas list så kommer ju inte göra jätte mycket skillnad tror jag.

renovera 02

3 thoughts on “Renovera en vägg i mellandagarna!

  1. God fortsättning! Hoppas du haft en fin jul!:-)

    Åh, så duktig du är! Har aldrig spacklat en vägg förut, men tänkte ge mig på min hall efter nyår, men med hjälp av kollegan som kan. Vet inte om jag vågat själv:-) Men heja dig! Du fixar det säkert!!

    Kram Cecce

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *