Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Julafton i bilder – stor bildbomb!

julafton 01 julafton 02 julafton 03 julafton 04 julafton 05 julafton 06 julafton 07 julafton 08 julafton 09 julafton 10 julafton 11 julafton 12 julafton 13 julafton 14 julafton 15 julafton 16 julafton 17 julafton 18 julafton 19 julafton 20 julafton 21 julafton 22 julafton 23Det var en magisk julafton och förutom mitt flipp när en av morfarna inte köpt med sig rödkål så klarade vi av en bra julafton iaf. Jag har varit en gång tidigare utan rödkål en julafton och jag blev deppig som då. Jag och min rödkål. Det är som att ta den sista mjölken utan att säga till mig! :)

God fortsättning allihopa!  Och det vackra armbanden fick jag av syster Louise. Fjädern hade hon tagit från mitt företag och gjort en minnesgrej efter mamma då det är hon som är den riktiga Sojka och så hade Louise gjort vars ett armband till sig själv, mig och vår bror. Vi hade samma mamma nämligen. Jätte fint gjort och jag kommer bära med det med stolthet!

I år introducerade vi julklappsleken och det var jättekul! Och alla tyckte det var uppskattat och ville ta upp det nästa julafton men då får alla köpa 2 julklappar var för i år fixade jag dom. Skoj var det och det blev jakt på just ett paket ha ha. Hoppas alla ni fina också fick en härlig jul!

29 reaktioner på ”Julafton i bilder – stor bildbomb!

  1. God Jul och god fortsättning =)
    Ser ut som en trevlig jul och det är massor med leenden på bilderna så det måste varit lyckat =)

    hihi ja ett flipp här och där ska det ju vara 😉 jag fick mitt när det var FÖR många kockar i mitt kök, jag och mitt kök =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons