Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

God morgon och God jul!

Ja som ni märkte så fanns ingen tid att blogga igår! Full rulle och med allt på mina axlar så finns det inte en sekund över till internet ja förutom mobilen då men såklart skulle den paja. Måste lämna in den på lagning för den bara frös och sen vägrade den starta och den bara hackade med att Samsung symbolen lös och slocknade, lös ock slocknade och mobilen ville inte igång. Men allt försent så kom den igång. Tack och lov att vi fick med när tomten kom för sen tvär dog den. Måste varit tomten som skrämde mobilen.

Här kommer iaf tomten! I år blev iaf inte Isak rädd. Tyvärr fattade inte kameramannen att han inte kunde vrida på mobilen under tiden han filmade så man får lite gympa på slutet. 😉

13 thoughts on “God morgon och God jul!

  1. Vad mysigt med tomten !! Emil kändes lite liten för tomten och syskonsönerna för stora ;P
    Hoppas Allt gick bra med Elias också och att ni hade en mysig afton!
    Kram

  2. Haha din pojk hár så härlig grov skånska, man dör. Så gulligt! Haha roligt att du avslutade allt med iiiiiii. Typ till sofiiiiiii ahhaha så söt <3 mysig video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *