Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Och nu är det dags för alla reor!

Eller ja nästan. Väldigt många börjar ju redan nu. Som me&i! Jag som ambassadör för me&i vill jag ju passa på att tipsa dig om att me&i nu släppt sin vinterrea men rabatter upp till 40%!! Hallå säger vi alla me&i fans! 😉

♥PUSS MINA FINA♥

♥♥♥

När ni ändå är här inne så kan ni passa på att nominera mig till Finest Awards 2014 http://www.finest.se/finestawards/

Ni skriver in min bloggadress blogg.alltforforaldrar.se/sojka där ni tycker den passar! 
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
ÅRETS FÖRÄLDRABLOGG
Är väl dom jag tycker själv! Puss och tack alla fina! Man kan nominera 1 gång per dag så har ni inte röstat idag så gör det! :)

♥♥♥

6 thoughts on “Och nu är det dags för alla reor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *