Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Julshopping och är ni klara med era julklappar!?

me&i kavaj

Jag är inte kan jag säga! Häromdagen var jag och shoppade på Emporia med syster Lollo. Det var så otroligt mysigt och syrran är sån som man bara kan va med och bara vara. Så skönt det är. Det har blivit lite julshopping för mig men inte så mycket som önskat. Varje år tänker jag att jag ska vara i tid men varje år är jag alltid ute lille julafton för att köpa det där sista som inte blivit av.

Hur gör ni? Blir det mycket shopping över nätet? Nu är det inte långt kvar så man vill ju inte riskera att inte få det innan julafton men flera företag har ju vissa garantier för att det ska komma innan julafton. Har ni kanske tips på såna företag? Kanske kan man ta något där. Ja det är inte så att det blir lättare med åren att hitta dom rätta klapparna.

På bilden har jag min nya härliga kavaj från me&i som faktiskt är i mjukis. Men man ser ändå uppklädd ut. Det är något jag gillar med me&i. Och eftersom jag är ambassadör så har jag lyckan att få hem kläder från dom. Den finns även på rea nu så varför inte passa på. Du hittar den HÄR.

4 reaktioner på ”Julshopping och är ni klara med era julklappar!?

  1. Tog en dag där jag åkte in till stan och köpte de sista julklapparna. En del till barnen hade jag beställt innan då jag fick en rabattkod till lek mer. Så skönt att vara klar då jag brukar springa runt i sista minuten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons