Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Sponsrat inlägg, TIPS: Vill ha!!

Självklart är en sån på väg hem till mig! Tackar man ju inte nej till. Och att jag dessutom kan ge mina läsare 50% rabatt på en likadan eh ja tack! Bra och prisvärd julklapp dessutom! Klicka på bilden eller HÄR och uppge rabattkoden ”power” för att få hela 50% rabatt!

♥♥♥

När ni ändå är här inne så kan ni passa på att nominera mig till Finest Awards 2014 http://www.finest.se/finestawards/

Ni skriver in min bloggadress blogg.alltforforaldrar.se/sojka där ni tycker den passar! 
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
ÅRETS FÖRÄLDRABLOGG
Är väl dom jag tycker själv! Puss och tack alla fina! Man kan nominera 1 gång per dag så har ni inte röstat idag så gör det! :)

♥♥♥

6 thoughts on “Sponsrat inlägg, TIPS: Vill ha!!

 1. Attans! Den var slut i webshoppen. TÄnkte att det var en perfekt julklapp til maken men den kommer tydligen inte in förrän om 9 dagar (julafton?) och då hinner jag ju inte få den haha
  Undrar om man kan snacka till sig rabatten i butiken istället…den ligger ju ändå på vägen till jobbet haha

 2. sV: Tack ska du ha vännen! Just nu är det en kämping period. Hoppas jag för komma till röntgen snart så jag kan få klara besked och förhoppningsviss rehab och hjälp så jag kan få börja träna igen!

  KRAM

  1. Hej! 😀 Men vad roligt!! Det är därför jag tycker det är skoj att tipsa om just visa saker. Jag väljer med omsorg. 😉
   Jag hoppas på att få hem min snart!! Ska nog köpa någon i julklapp med. Jag menar det är ju bra för alla. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *