Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

En massa kalas!

kalas 04 kalas 03 kalas 02 kalas 01

Häromdagen så fyllde ju Jasmin 1 år och vi var på kalas. Igår var vi på 1 årskalas hos Cajsa och ja dom där kalasen bara rullar på. Sen vi fått barn och lärt känna andra mammor så är det helt galet med kalas och dom flesta verkar ha fått barn på andra halvan av året för det känns alltid mest då ha ha. Men skoj är det och det är så roligt att se glädjen bland barnen. Hemskt bara när man läser om sånt med andra barn som inte blir bjudna eller barn som inte alls dyker upp. Det gör ont i mammamagen. Kanske är det bara lättare att ha ett kalas med släkt och vänner och inte göra så mycket barnkalas. Tror det dröjer innan Isak får ett barnkalas men vi får se. Kanske hinner ångra mig tills han fyller 4 år men tror ändå att dom flesta väntar tills efter 5 år iaf. Men ärligt så tror jag man kan vänta längre!

8 thoughts on “En massa kalas!

  1. Mysigt med kalas!

    Sv: gissar på att det var din kommentar som blev anonym om det där med att fotogradera på dagis :)
    hade alla bara använt sitt sunda förnuft och tänkt som du så hade det inte varit ngt problem ju!
    Bara ta för eget bruk och bara publisera sina egna barn :)

    Hoppas ni haft en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *