Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Företag – nu närmar det sig! Sneak peek!

Företag 01

Ja nu närmar det sig! Jag hoppas hoppas det snart är här. Elias får vara första testkaninen och det var en glad överraskning att han gillade den direkt! 😀 Nu hoppas jag ju att andra bebisar och barn ska känna likadant för den!

Men det är fortfarande inte helt klart. Jag ska vara helt 110% nöjd innan jag beställer leveransen på min egendesignade babygrej och sen ska det fotas och göras hemsida osv. Jag vill att allting ska göras snyggt, bra och se ordentligt och välutfört ut. Jag kommer behöva bebisar och barn från 0-1 år att testa och utvärdera produkten men också dom som sen vill hålla en tävling i sina bloggar om man vet med sig att man har mycket läsare med mammor till så små.

Nu är det verkligen spännande att man liksom börjar få ihop allt i sitt huvud. Liksom nästan knyta ihop snöret på en påse men just i huvudet. För IRL är det ändå ett tag till innan första påsen är ihopdragen! 😉

14 thoughts on “Företag – nu närmar det sig! Sneak peek!

 1. Spännande verkligen, såklart för dig men även för oss 😀 Jag har två riktigt bra testare här hemma, två små illbattingar med rejält vassa gaddar som ska bita o smaka på allt 😉 skicka hit testgrejerna bara hahahaha

  Trevlig helg till dig o hela familjen, kramelikram

  1. hahahaha det tror jag nog! 😉 Men jag tror det blir för tufft test för min produkt haha men ja klarar dom dina illbattingar sp klarar dom väl allt haha

   kramen!! Och Trevlig helg till er med! <3

 2. Aw glad Lucia t dig med eller vad man säger haha. Ej firat ngt med jul alls so far om jag ska va ärlig. ba en jobbig tid med all denna hysteri haha

  Ja ! Men hoppas du blir inspirerad då av mina pt bilder, massa boll där! lr ah vart mkt vägg nu haha my new love änna.

  Jo men detta fixar du tänk på bara och ha ngt som är långsiktigt och realistisk så brukar d oftast bli bättre resultat.

  Yeey you att dt börjar gå framåt för dig med företaget, håller tummar och tår för dig! <3

  1. haha ja nä vi har precis i morse fått upp granen och 2 ljusstakar ha ha. Inte hunnit pynta granen eller något annat i lägenheten. 😛

   Tack fina du för att då håller alla tummar och tår för mig. :) <3

   PUSSEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *