Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Då har jag testat Smooth Chopper från Tupperware!

Smooth Chopper är något som jag fick att testa från Tupperware för ett bra tag sen. Men jag ville testa den ordentligt så jag kan skriva om den. Nu har jag testat den ordentligt och kan jag äntligen dela med mig.

tupperware 01

Jag gillade att det blev extra kul för Isak att vara med och hjälpa till i köket. Dock får mamma sätta ihop dom vassa delarna. Smooth Chopper mixar allt du vill ha mixat. Jag har använt den till att mixa vår mat så Elias kan äta samma mat som oss, jag har mixat smoothies och jag har använt den för att mixa min proteinshake och jag är jättenöjd med resultatet. Det går ju lika fort som en elektrisk och du slipper använda ström och barnen kan användas till barnarbete. 😉

tupperware 02tupperware 03 tupperware 04

Förutom att den mixar så ingår en visp vilket är perfekt till min proteinshake för då blir det extra gott då mjölken blir lite skummig och lite mer som en milkshake. Mumma!

Så här enkelt använder du den:

6 reaktioner på ”Då har jag testat Smooth Chopper från Tupperware!

  1. Nej så smidigt! En sådan hade man ju haft användning för, vet du om den tål värme? Varm mjölk tex? Jag har förresten köpt ett plagg din som modellat 😉 var bara tvungen att köpa en röd Eggkids pyjamas till Emil :) Kram

    1. Hej Vivi! Du kan ha varma produkter i din smooth chopper tex varm mjölk eller varm potatis, kött mm. Men du kan inte värma i den! Med vänlig hälsning Marita johansson Tupperware

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *