Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Att köpa nytt!

fodrad ticket 01Ja när det närmar sig vinter så blir det plötsligt en massa nya inköp. Det är mycket som behövs inför höst och vintern. Overallen från Didriksons som Isak fick förra året passar fortfarande i år. Då en var för stor förra satt den perfekt nu. Skit bra för jag kan tänka mig att det ä något som sällan händer.

Däremot behövde Isak nya regnkläder. Dessa ovan är från Ticket to heaven och är fodrade. Super härligt material och så kan man ta bort fodret där inne om man bara vill ha det täckande. Nu blir det dock mest overall för Isak.

regnkläder01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *