Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Kalas och synder!

Ja för idag var jag på 1 årskalas. Super mysigt som vanligt hos Kungälv, jag bara älskar att vara där. Tänk att deras lilla tös redan är ett år.
image

Isak var ju såklart jätte glad för då kunde han ju leka med Jasmins bror som också är en av hans bästa vänner. Men dom går alltid igenom flera faser innan dom leker fint och roligt med varandra bla med mycket bråk och slagsmål.
Så lustigt att dom alltid ska bråka en massa först.
image

Det blev en heldag där för man trivs verkligen och Isak trivs och vill aldrig hem men idag gick det smärtfritt men då förberedde jag honom tidigt och vi litade med klubbar när vi skulle gå. Jag älskar när mutor funkar!
image

Elias fick låna sängen en stund. Sen var det full rulle igen!
image

Stackars Isak fick höra att han såg ur som en flicka men mamma jag gjorde bara han som en modern pojke men så kom jag på att för var det ju också vanligt med långt hår på pojkar. Ja Isak fick sitt hår uppsatt i en hästsvans för första gången. Jag tycker det är super fint och sött på pojkar!
image

Nu försöker jag varva ner en liten Elias som inte alls är sugen på att sova. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *