Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Mitt 30 årskalas – familj!

30 årskalas 01

Här lite bilder från familjeträffen vi hade lunchtid. Inser att jag missat flera på bild och inte många bra bilder men här var ett gäng iaf. Så himla mysigt och lyckat och jag är så lycklig över min dag och alla som kom! Mina fina! <3

Återkommer med lite bilder från festen jag hade på kvällen! Maskeradfesten och 30 årsfest! Otroligt lyckat med och jag känner mig så nöjd med allt! Tack för alla presenter som var över förväntan. Det viktiga var att alla kom men gud vad glad jag blev att bli så uppassad som jag blev!

8 thoughts on “Mitt 30 årskalas – familj!

  1. Perfekt dag o kväll med andra ord, precis vad du förtjänar finaste! Super-mysigt collage du gjort, märks att inte bara du hade trevligt hemma hos er 😀

    kraaaaaaaaaaaaaaamar i massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *