Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag vill säga ett stort tack till alla!

image

Igår firade jag min 30 årsdag och jag minns inte sist jag hade så roligt! Med mina närmsta vänner och familj. All kärlek jag känner för er är obeskrivlig.

Men jag vill också tacka för alla gratulationer jag fått på olika håll. Jag har aldrig blivit så överlåta med gratulationer, kärlek och värme som igår.

En dag jag kommer minnas varmt om hjärtat! Tack alla som gjorde det möjligt! Puss och kram och idag har det bara varit vila! 😉

10 thoughts on “Jag vill säga ett stort tack till alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *