Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Pulverdiet JA TACK!

Ha ha som om det var så enkelt! Kanske också fel tid att börja, eller inte? För det är ju dessa tider som är frossa-tider. Är det inte så för dig? Nä kanske inte men jag tror det är så för de flesta. Glögg, pepparkakor, clementiner, julmust och lussekatter ja det är inte så att man bara håller sig till helgen och varför vänta till nyårslöftet??

purition

Startvikt 78 kg.

Ja det har fan fastnat på 78 kilo och det går lite i vågor med träning och allt, mycket förkylningar och trötthet men jag självklart lathet med. Nu ska jag börja med pulverdieten Purition och ja det är väl egentligen ett mellanmål eller något som man kan ta innan och efter träningen men det är full av protein. Men om man bara skulle köra på detta så ska man äta en halv portion 5 ggr om dagen och detta får man göra i max 2 veckor sedan byter man ut 2 mål om dagen kommande månad.

Jag har provat alla 3 smaker choklad, kokos och pistage som jag fått hem för att prova och recensera. Och jag tror pistage är min favorit faktiskt. Men dom andra är också riktigt goda. Dom smakar naturligt och är fulla med tuggbara frön och nötter. Man får röra runt då och då för det sjunker men jag gillar det extra för det tuggbara. Det blir mer som en måltid. Sen älskar jag nötter!

Man kan också mixa till sig en smoothie av det genom att mixa det med frukter och bär. Det kommer jag göra längre fram så då kan jag bjuda på lite recept som jag gör. Idag är det dag 1. Och ja på lördag blir det lite fusk då jag fyller 30 år men jag vill liksom inte vänta när jag liksom känner för det nu. Så nu får vi se om jag får en spark i rumpan av det här.

Purition finns inte i butiker än så be din hälsokostbutik ta hem dom!

3 reaktioner på ”Pulverdiet JA TACK!

  1. Hoppas det går bättre för dig med pulverdiet.
    För mig som pluggar fungerar det inte, jag har dock skippat godis och läsk helt så jag har faktiskt gått ner drygt 10 kg men jag har ca 16 kg kvar att gå ner.

    Lycka till med viktnedgången.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *