Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Det här med att gå på toa utan barn och jag försöker sova i sonens juniorsäng!

image

Bara en liten stund vill jag sova! Isak har sommar i soffan och jag tänker att fan jag klämmer mig in i Isak säng för att få sova lite.

Jag hinner ligga 5 minuter sen vaknar istället Elias. Jag plockar undan i Isaksson rum allt som kan vara farligt för Elias och hoppas på lite sömn. Men låter Elias mig det? Ja ni ser ju själv!

Bara en kort stund efter det så vaknar även Isak. Det sker det sig. En stund senare försökte jag gå på toa i lugn och ro. Tror ni jag ens fick någon ro? Ha ha Isak bänkar på dörren ”mamma, mamma, mamma, mamma, mamma…”  när jag väl svarar för femtioelfte gången så säger han att jag ska bära honom. Hur tänkte han där? Bära honom medan jag sitter på toa. Ja så står det till och jag funderar på att låsa in mig resten av kvällen! 😉 Ha ha… jo för vi har 2 med seperationsångest här hemma!

Hoppas jag får mer sömn kommande natt. Ja livet som småbarnsföräldrar that is!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *