Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Ikväll blir jag boostad!

Ikväll sticker jag till Mammaboosten som är på Slagt i Malmö! Ses vi där? Jag sticker dit med härliga Christel och jag ser fram emot en trevlig kväll med en massa peppning. Och att komma hem sen med mer energi och inspiration! En kväll för oss tjejer. Dom har laddat upp med allt för att ge oss en riktig helkväll; underhållning, välfyllda goodiebags, porlande bubbel i pausen, utlottningar och roliga utställare! Ja kan det bli bättre!

4 thoughts on “Ikväll blir jag boostad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *