Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Det ska bli så trevligt ikväll!

meandirosa

Syster Katarina är här och passar barnen. Jag själv har just blivit klar och det blev såklart me&i all in. Ja förutom skorna då. Hmm… me&i kanske skulle göra skor med så man kan köra me&i genom det hela. Dessa plagg har jag köpt (jag får vissa kläder för att jag är ambassadör) och dessa är så sköna och känns så avslappnade. Byxorna är ett par chinos och jag lever i dom när jag inte lever i mina störtsköna yogapants som jag mycket riktigt köpt dom med.

Så med det sagt så gillar jag verkligen me&i kläderna så mycket. Och inte bara för att jag är ambassadör. Jag väljer bara samarbete som jag kan stå för och som jag verkligen gillar. Bara något jag gått och tänkt på och läst lite i bloggvärlden och ville själv ge några ord till det.:)

8 thoughts on “Det ska bli så trevligt ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *