Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Välkomna alla nya läsare! Och ett känsligt inlägg.

Foto: Natti natti säger en trött mamma! Helt slut men fick lite gjort ikväll! :)

Jo då jag har en liten koll på er iaf! Välkomna alla nya läsare som hittat hit! Roligt att se och maila mig om ni vill att jag svarar på någon fråga i ett videoinlägg. info.sojka@gmail.com

Ja idag bjuder jag på natti natti bilden som jag tog innan läggdags. Jag fick minsann sova ostört. Fast jag ville faktiskt sova mer. Jag drömde nämligen om min mamma! Vi hade flyttat till en annan adress. Jag hade varit bortrest och när jag kommer in i köket ser jag att hela vår svärfamilj bor där och mamma står vid spisen och fixar någonting och håller i Elias. Jag börjar gråta nu vid tanken att mamma skulle få hålla sitt barnbarn. Mamma är lite irriterad för att jag hade tydligen bara lämnat Elias utan att säga att hon skulle vara barnvakt. Jag bara ryckte på axlarna som att ja ja det var väl inget, det fixar du.

Drömmen var så verklig. Den var i färg och jag kunde nästan känna doften av mamma, hennes närhet och känslan av dom koftorna hon brukade ha på sig. Stickat gillade hon visst. Hur var det att hålla ett av dina barnbarn för första gången? Jag ville inte att drömmen skulle ta slut. Och det var så längesen jag drömde om henne och oftast bråkar vi i drömmarna. Men inte i denna.

Mamma stod och fixade te till Elias. Elias trivdes verkligen i hennes famn. Det fanns ju alltid en otrolig värma i hennes famn och ett lugn fick man alltid. Sen slutade drömmen med att jag fick köpa cigg åt henne och dom råkade jag dessutom sno för jag skulle köpa en massa lakrits (till Isak) som täckte ciggen. Prince skulle det ju va… sen väcktes jag av en sambo som yrade runt att han försovit sig. Kanske dags att laga mobilen eller skaffa riktig väckarklocka! Ja det blir en bra julklapp. :)

Ni som vill följa mig via bloglovin gör det HÄR.

Det är så bra för då visar ni att ni stöttar mig samt att ni inte missar något!

6 thoughts on “Välkomna alla nya läsare! Och ett känsligt inlägg.

 1. Jag tror faktiskt att din mamma var där hos dig när du drömde att det var hennes närvaro som du kände av.
  De som är på andra sidan kommer och tittar till oss ibland.

  Ha en bra dag.

 2. Hej,

  Jag förlorade min mamma när jag var 11 år , över 30 år sedan. Tyvärr är det faktiskt väldigt sällan hon dyker upp i mina drömmar men jag tänker och saknar henne varje dag fast än det gått så många år. Ledsen för att hon aldrig fick träffa min lilla familj och se mig växa upp.
  Må så gott

  Kram
  Annika

  1. Hej Annika!

   Tack för din kommentar! Det är alltid något speciellt när någon annan varit med om samma sak att förlora sin egen mamma. Det finns ju ingen som ens mamma. Jag själv var 25 år men jag hade ju syskon då på 8år och 16år. Ja den där saknaden försvinner nog aldrig. Jag känner som dig att jag önskar så också att min mamma fick träffa min familj. Kan du känna att hon liksom ser dig och din familj? Jag önskar jag kunde det men det gör jag inte tyvärr. Kanske hade det gjort det hela lättare.

   Tack!
   Kram Ann-Sofie! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *