Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Nu tutar det snart här utanför!

Ja det skulle inte förvåna mig om det var Totten som gjorde något sådant! Ja såklart var där ingen som tutade. Hur skulle det se ut i vår by! Ha ha… vill man synas så haha.

Jo vi ska på en butiksinvigning i Malmö. Och vad gör man om båda bilarna är paj och sambon har den 3dje bilen lånebilen. Man ber ju sitt snällaste till Tommy! Barnen är hos svärfamiljen och jag hinner jobba idag här hemma. Får göra en del ikväll och då måste det vara klart för imorgon är det bam bam bam bloggmiddagen som jag, Tommy och Sofia fixar! Ska bli så skoj! Kan inte fatta att det redan är imorgon ha ha.

En liten fundering är att jag har AP MYCKET lådor som ska med hem till Tommy för vi ska packa goodiebagen där! Hur fan får jag med allt! Jag tror M får köra mig eller jag får köra honom till svärmor först. Oj nu måste jag planera här. Jo som sagt lite bil-kris här. Ja ja men det löser sig!

2 reaktioner på ”Nu tutar det snart här utanför!

  1. Tack så mycket för i dag … I morgon lägger jag mig på tutan. . haha! Dessutom var det en kvinns som svor och räckte finger till mig när jag körde från dig.. hahahaha, så i morgon tutar jag! 😉

    Åh i morgon brinner det i röven på mig. Paket ska hämtas , det ska handlas och hemmet ska se någorlunda städat ut.

    Ses i morgon, paket, tutnigar, limmo och vin! 😀

    1. Ha ha ha tack själv du!

      Nä lägg av!! Du skojar inte??! Va fan vad det för en kvinna. Idiotfan. Vad gjorde du för att uppröra henne? 🙂 ha ha…

      Paket, tutningar, limmo och vin låter som att det blir en rent galen men kul kväll. Eller en heldag blir det ju! 😀

      Oj jag har inte ens jobbat färdigt här hahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *