Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

7 thoughts on “Då har vi en vinnare i Lamaze tävlingen!

    1. Vad kul att du blev glad! 😀 Har fått ett mail men från en annan mailadress men när jag kollade på din blogg så ser jag att det är samma mailadress. Jag kollar alltid så det är samma mail som kontaktar mig men bra att du hade den rätta i bloggen annars hade jag behövt en till bekräftelse. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *