Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Min skrutt snart 8 månader!

Elias 7,5 månader me&i Elias 7,5 månader 4

På lördag blir Elias 8 månader. Kan knappt fatta det själv att det gått så himla fort. Snart har jag varit hemma ett år. ETT ÅR! I vanliga fall så känns ett år asalänge. Men nu har det gått så fort. Hur snabbt går det då med tredje barnet. Nä här blir det inga fler om du undrar om det!

Framstegen hos Elias går för fort. Jag hinner inte med och om man tyckte det gick fort med första barnet, vänta bara till andra! I söndags så släppte Elias från bordet och stod helt själv utan stöd. Han kryper överallt nu typ springer fast i krypställning. Han ska också på allt nu. Alla lådor, allt ska det pillas på.

Han går runt bordet, vänder sig mot soffan och går längs soffan och ja vart han än kan resa sig så ska han det. Hans gåvagn som han fått av Karin här hemma används flitigt. Riktigt duktig på balansen och jag tror helt klart han kommer slå brorsans 11 månader på att börja gå.

I love you min älskade Elias! ♥ I pyjamas som jag fått i samarbete med me&i.

2 reaktioner på ”Min skrutt snart 8 månader!

  1. Första dottern trodde vi skulle gå hyfsat tidigt för hon tog sig fram ålande och sen krypande vid 7 månader och reste sig vid åtta men vi fick vänta på första stegen utan stöd till hon var 17 månader. Så lillasyster lär slå det ganska ordentligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *