Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vinnaren 2013 i attblimittbästajag!

attblimittbästajag 2013

Då var utmaningen #attblimittbästa jag slut för denna gången. Otroligt glad är jag att jag också kom igång med lite träning och några av målen som jag satt upp. Dock blev det aldrig att jag provade på något nytt som jag satt upp som ett av målen men det får bli till nästa gång. Ni vet man ska sikta mot stjärnorna så hamnar man på månen! 😉

HJÄLP – vad SVÅRT det har varit att utse vinnare! VI ÄR SÅ OTROLIGT GLADA och STOLTA över er alla som varit med och bidragit till att den här utmaningen blivit SÅ härligt inspirerande som den har blivit!!! FANTASTISKT!!!

Men till slut har vi enats – därav vårt sena svar! 
Vi har inte utsett en guldmedaljör eller så utan har värdesatt priserna som likvärdiga men med olika syften!

OCH vinnarna är: 

Ett varsitt KVARTAL på FANTASTISKA YOGOBE: 

Lisa http://blogg.alltforforaldrar.se/randi 

Elisabeth http://lillategelhuset.blogg.se @liizao

Angelica http://mittanglabarn.blogg.se/   

Sigdis @alvemamman

Det fantastiska hudvårdssetet från lyxiga MURAD:

Annika: http://nilssonpettersson.blogg.se/  @drommenom11barn

En lyxig hotellövernattning inklusive frukost på RICA Hotels! 

Jennie http://blogg.alltforforaldrar.se/kaffemorsan/

Och GRATTIS till oss alla som hoppade på den här utmaningen och på så sätt faktiskt vunnit en bättre hälsa! 

VI SER FRAM EMOT NÄSTA UTMANING för NU är vi på väg mot ATT BLI VÅRA ABSOLUT BÄSTA JAG!

VI VILL ÄVEN RIKTA ETT ENORMT TACK TILL YOGOBERICA Hotels och MURAD som gett 6 mammor så FANTASTISKA priser för sin insats i tävlingen! Och ett STORT STORT TACK till MICHAELA som gett oss alla 16 mammor i utmaningen MATNYTTIGA träningscheman som stärker oss från grunden!

MÅNGA KRAMAR OCH TUSEN TACK!!!

SojkaTherese och Jolie!

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

11 thoughts on “Vinnaren 2013 i attblimittbästajag!

  1. Ph ni är bäst. Tack så mycket för utmaningen och vinsten. Jag som var så negativ innan och tänkte inte ens ställa upp då jag absolut inte trodde på mig själv men utmaninge fick mig att tänka om. Jag är så glad för det.

    Kram

  2. Underbara, fantastiska ni – ni har fått mig att tro på mig själv, att tro att jag klarar av det, att hitta ”tillbaka” – ja att hitta till träningen och vägen till en ”sundare kropp”. Nu vart jag ju ganska förhindrad från att göra vad jag ville de sista dagarna, men snart är jag tillbaka. Snart snart… bara några dagar kvar nu, sen är bebis ute och jag kan komma igång igen.

    Ni fick mig att tro, inse och förstå… jag kan även jag!! Ni är bäst!! <3
    Att jag dessutom vann MURAD-kitet är jag sååå otroligt tacksam för!! Tusen tack!!!!!

    Puss o Kram!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *