Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag i Sydsvenskan idag!

sojka sydsvenskan

Idag fick jag höra att jag var med i Sydsvenskan. Ja jag visste ju att jag skulle komma med men inte riktigt när. 😉

För att läsa artikeln så klicka på länken Mammabloggare dokumenterar varje litet steg<–

Mammabloggare i tidningen

Jo då ganska avslöjad var jag bor med men skit i det! Jag blir intervjuad om min syn på att fotografera sina barn och lägga upp det i bloggen och andra sociala medier. Temat är just fotografering av barn i sociala medier och vad passar inte bättre än en mammabloggare själv. Ha ha dör lite när jag läser dom första raderna:

”– Elias, Elias! Kom nu Isak, kom och lägg dig här. Nej, inte på Elias. Stanna nu där, bara en liten stund till.

Ann-Sofie Sojka har fullt sjå med att få båda barnen att agera modeller framför kameran. Hon har tagit på dem nya plagg från ett barnklädesföretag som sponsrar bloggen ”Sojkas framtid”.”

Jo då så är livet som mammabloggare! 😉

12 thoughts on “Jag i Sydsvenskan idag!

 1. Fint reportage!!!
  Fasiken har varit jättedålig på att kika in här nu när du börjat blogga här! Men NU så!!

  Tänkte kolla med dig ifall du ville hänga med på en tjejhelg i Stockholm i slutet av Nov början av Dec?Bra förmånligt på Campadre nu på det nya designhotellet vid Friends Arena. Kan man mötas upp där ta en fördrink och sedan gå ut för lite god mat. Efter en lååång dag på stan;)
  Hade varit sååå kul att få träffa dig jue!

  http://escapes.campadre.com/quality-hotel-friends-solna-stockholm/sale

  1. Hej! :) tack!
   Ja det låter ju roligt. Är det något speciellt du planerar med andra eller åker du själv?
   Ja vi har ju ännu inte fått tummarna loss att träffas. Dåligt av oss! 😉

 2. Tusen tack :)
  Ser fram emot det enormt och det är ett välkommet avbrott i mitt liv just nu :)
  Det ska bli kul att träffa dig nu när jag har följt dig så länge :)

 3. superfin artikel. men du och jag är ju totalt tvärtom 😉 95 % av alla mammabloggare postar ju bilder på sina barns ansikten och jag är en av dem 5 % som inte vill göra det! jag är helt övertygad om att jag skulle ha MYCKET mer läsare om jag postade bilder på barnen framifrån! men jag fortsätter vara ”tråkig” 😉 KRAM!

  1. haha ja jag läser några ”såna” bloggar med som bara fotar ryggar men ja sån är verkligen inte jag! 😉
   Ja jag tror det påverkar man jag tror ändå det handlar om vad man skriver och snygga bilder och snygga bilder kan man göra med eller utan barn. 😉 KRAM och du, du är inte alls tråkig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *