Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tema: Lyckans vänner!

När jag flyttade till byn så kände jag inte en kotte. Vi flyttade in här den 19 juli så strax över 3 månader har jag bott här och redan fått några vänner i byn. Riktigt trevliga också som jag känner kommer bli goda vänner.

Det är också det underbara med bloggvärlden men inte bara bloggvärlden utan med hela det sociala medier som finns och forum. Det har gjort att jag träffat flera goda vänner. Roligt så var där ju några läsare som bodde i samma by som jag flyttade ut som luskade ut till vilken by. :)

Natalie är en av dom i vår by som jag lärt känna genom att hon är en av mina läsare. En riktigt go tjej som även hon driver en blogg nataliesdagar.

6 reaktioner på ”Tema: Lyckans vänner!

  1. Ja det är sååå viktigt med vänner, utan vänner så spelar det ingen roll hur fint hus man än bor i och hur vackra än omgivningarna är !!!
    lycka till och du får nog snart ännu flera vänner!!
    KRAMELIKRAMEN!!!<3

    1. Ja jag är nöjd men man kan ju inte köra sin egen reklam och utseendet är begränsat då du mest kan byta header och bara välja mellan ett par fåtal designer men annars är jag nöjd. :) jag är ju kvar. 😉
      ja det är wordpress. Man lär ju sig. Inget är lätt i början. :) Sen brukar jag googla om det är något jag behöver hjälp med! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *