Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Att ha sina vänner!

Gabriel och Isak 03 Gabriel och Isak 01 Gabriel och Isak 02

Ja vänner är ju viktigt både för barnen och för oss vuxna. Någon av några Isak pratar mycket om är Gabriel. Dom har alltid så roligt samtidigt som att dom är faktiskt de 2 som han bråkar mest med så har dom samtidigt så himla kul. Det är så roligt att umgås med Gabriels mamma och det är alltid helt sjukt kaos när vi umgås. Våra familjer är lite lika så det blir kaos men på ett charmigt sätt ha ha. Nu saknar jag det igen. :) Måste ses snart. Måste ha gemensam kaos! ♥

10 reaktioner på ”Att ha sina vänner!

  1. Vänner! Ja det är min familj. Har inte många VÄNNER men de jag har älskar jag djupt i mitt hjärta.
    Brukar vara så med kidsen, de bästa vännerna fightas man med oxå 😉
    Som vanligt, Uuuurgoa bilder på uuurgoa ungar.
    Önskar Er en bra helg!
    Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *