Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Hemsk mamma till barn nr 2!

Elias 7 månader

Ja fy på mig! Jag firar inte Elias varje månad med ett inlägg att han är nu si och så många månader. Och kommer jag på det så blir det inte ens på dagen. Elias blev 7 månader för 10 dagar sen. Hi hi… ja du som det blir. Nu förstår man vad alla snackar om att första årboken med första barnet blir mer ifyllt än andra. Och jag som skulle bli den första att bryta det! 😉

4 reaktioner på ”Hemsk mamma till barn nr 2!

  1. Det är samma sak här fast jag och Patrik glömmer alltid vår årsdag. Kommer alltid på det dagen efter. Nu i år skulle vi firat 10 år. Men ooops så glömde vi det oxå.
    Och varje gång säger vi att vi ska komma ihåg det nästa år.

    Hihi.. Ha en skön lördag :-) Kram Natalie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *