Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tävling: Att skämma bort sina gäster!

Igår hade jag tjejkväll här med me&i. Och självklart ville jag skämma bort mina gäster riktigt ordentligt! Så jag hade skaffat en maffig goodiebag åt mina gäster. Jag kan säga som så. Dom var riktigt nöjda och kände som att det var julafton. Nu har även ni mina läsare chansen att vinna en av dessa härliga goodiabags. Jag har 4 härliga goodiebags att tävla ut. Motivera bara kort varför du vill vinna en! :) Vad goodibagen innehåller hittar du längre ner i inlägget!

Mer om själva tjejkvällen kommer i nästa inlägg under dagen! ♥

Goodiebag 1 ram

Månadsbox från Glossybox

Remingel och resetandborste från BrilliantSmiles

Servetter från Kalaspinglan

Mössa från LillaGrodan Design

2 barnböcker från Pino

Fruktstänger och gympapåse från Sinne & Smak

Örhänge från Memelie

Örhänge från Yeni Design

 

Goodiebag 2 ram

Armband och ring från Crazy Lady

Läppstift med vibrator från G-punkten

Tävlingen avslutas 3 november 2013 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar mig sen via mail för att få vinsten. Lycka till!

Jätte stort tack till alla som sponsrade till min tjejkväll så den blev alldeles underbar. Tack även till Bambino som tävlade ut ett matningsset och Crazy Lady som tävlade ut ett par super coola tajts. ♥

Självklart skulle jag bli jätteglad om ni ville dela tävlingen på något sätt! 😉

Ni har väl inte missat min andra SUPER TÄVLING?? Klicka HÄR för att hitta den.

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

168 thoughts on “Tävling: Att skämma bort sina gäster!

 1. Åh vad roligt det hade varit att vinna en sån späckad goodiebag.
  Just nu hade en sån boost varit underbar efter ett dödsfall i familjen samt att min föräldraledighet
  nu snart är slut och jag måste lämna mina små på förskolan hela dagarna.
  En ljuspunkt i en annars grå och snöig vardag.
  Håller tummarna för vinst :-)

 2. Åhh… jag skulle jätte GGÄRNA vilja ha en !!
  Härligt innehåll – Glossybox är ju lyx bara det, mössor kan man aldrig få för många av och så dom där fruktstängerna som jag är så nyfiken på !!
  ( alla verkar ha testat dem utom vi, men här finns de inte i affären )
  Håller tummar och tår för vinst!!
  kram

 3. Tävlar gärna :)

  Vem vill inte testa allt det här?
  I Pino är ju sonen riktigt kär.
  Glossybox har jag funderat på att beställa ett bra tag,
  och så önskar jag ett läppstift som gör mig svag.
  Att vinna denna goodiebag med mumsigt, stort och smått,
  skulle för en gravid småbarnsmamma i höstmörkret göra gott!

  Kram Matilda

 4. Men åh vilken bra idé med goodiebags! Jag är ju själv säljare och van värdinna men aldrig haft en tanke på det innan. Kul!

  Eftersom att jag älskar att få goodiebags så är det faktiskt min enda motivering till tävlingen.

  Ha en fin dag!

  Kram Kristin

 5. Jag tycker helt enkelt och kort att jag är värd en. Då ingenting verkar funka och sjukvården inte hittar fel så kanske en liten goodiebag kan får tillbaka solskenet i mitt liv.

 6. Åh vad gullig du är mot dina vänner och dina läsare. =)
  Jag vill gärna vinna en goodiebag till min vän som fick sitt andra barn för tre månader sedan. Hon hade en jätte tuff förlossning och har haft en lång rehab efter den. Denna goodiebag skulle säkerligen uppmuntra alla i hennes familj. Lite plåster på såren för att de haft en tuff tid sen förlossningen. Jag hjälper henne med matlagningen och avlastar med äldsta barnen med dagishämtning, jag vet att hon är otroligt tacksam, men ibland vill man ge det där lilla extra, det som alla som hamnat i en svacka kan behöva för att hitta glädjen igen!

  Jag har delat tävlingen på min FB, Tina Carlström!
  Trevlig helg!

 7. Den där goodiebagen var inte att leka med. Där fanns ju något för hela familjen. Sonen skulle bli så lycklig för Pino själv skulle jag njuta av glossyboxen något som jag aldrig unnar mig. Sedan skulle det bli slagsmål om fruktsticken för de är absoluta favoriter. Den lilla vibratorn skulle vara en spännande nyhet. Hoppas nu på tur

 8. Oj vilken rolig påse, en sådan skulle lilla E och jag väldigt gärna vinna! Motiveringen då: När du avslutar tävlingen och meddelar vinnarna är vi inne i mörka, tråkiga, långa, tråkiga, mörka och tråkiga november och vi bor fortfarande i vår tråkiga ovh ohemtrevliga evakueringslägenhet pga stambyte så en fin goodiebag i brevlådan skulle lysa upp hos oss!
  /Charlotte: Steg för steg

 9. Oj vilken rolig påse, en sådan skulle lilla E och jag väldigt gärna vinna! Motiveringen då: När du avslutar tävlingen och meddelar vinnarna är vi inne i mörka, tråkiga, långa, tråkiga, mörka och tråkiga november och vi bor fortfarande i vår tråkiga och ohemtrevliga evakueringslägenhet pga stambyte så en fin goodiebag i brevlådan skulle lysa upp hos oss!
  /Charlotte: Steg för steg

 10. Men vilken härlig kväll du bjöd dina vänner på!
  och vilken underbar goodiebag!

  Den hade jag minsann velat vinna!
  Varför?
  Hade SÅ behövt lite positiva och bra vindar i livet just nu!
  Är mamma-depp på hög nivå nu. Jobbar på tok för mycket för alldeles för lite pengar.
  Att se barnen vara så pass mycket på dagis och ändå inte kunna unna sig lite saker då och då skär i mamma hjärtat.
  Så att få vinna lite godsaker som gynnar både mig och barnen det hade inte varit fel inte..

 11. Åh vad lyxigt!

  Tänk att få lägga händerna på en av dessa godingar.
  Jag känner verkligen för att få skämma bort mig själv med vita tänder, en massa accessoarer och såklart mycket gott till Casper.

  Jag vill verkligen kunna vara en i ”bloggänget” trots att jag inte bor i sthlm eller de större städerna och kan närvara vid alla event lika ofta, jag försöker verkligen och älskar din blogg.

  Ha en toppendag <3

 12. Vilken rolig tävling.
  Skulle vilja vinna åt min fina familj.
  Jag försöker varje dag söka jobb, skicka intresseanmälan till olika ställe & det är inte precis dans på rosor. Försöker ha humöret uppe för mina barn & sambo men det är inte lätt. Men jag kämpar på & ger inte upp, då jag vill ge mina barn en bra framtid.
  Så jag hoppas detta kan lysa upp min vardag. Hoppas du/ni får en toppen kväll.

 13. Jag är med.
  Lyxar inte till det för mig tillräckligt ofta och snart har vi två födelsedagsbarn här hemma.
  Jag vinner inte så ofta i tävlingar så jag hoppas att jag blir en av de lyckliga vinnare av en goodiebag från dig.
  Nu håller jag alla tummar och tår på vinst.

  ha en bra helg.

 14. Åh vilken härlig tävling! :) har aldrig fått en goodie-bag och denna hade ju helt underbart innehåll. Jag vill vinna då jag sällan unnar mig någonting överhuvudtaget, kan stå i en affär och kolla på någonting JAG behöver men det slutar oftast med att jag går därifrån tomhänt. Anledning till det är att jag oftast tex tänker att ”åh nej, den kostar ju lika mycket som ett blöjpaket, bättre jag köper det.” Eller liknande. Vill alltid att familjen får det bästa och bortprioriterar mig själv gång på gång. :) denna härliga goodie-bag skulle inte ge mig något val om jag vann. :) håller tummarna nu. Och kram på dig för en helt underbar blogg!

 15. Vilken härlig goodiebag! Jag är självklart med och tävlar och hoppas jag har tur med mig, då jag fyller år dagen innan tävlingen avslutas. Denna goodiebag innehåller nämligen verkligen lite smått och gott både för stora och små.

  Kram Sanna

 16. Å det vill man ju görna vinna!
  Motivering: Har länge varit nyfiken på Glossybox och älskar att läsa Pinto för lillgrabben. Är dessutom i väntans tider med nr 4 och tycker lite synd om mig själv som börjar bli stor och ovig som en elefant. En sådan härlig Goodiebag skulle verkligen pigga upp.
  Hoppas på tur!

  Delar även på bloggen!

 17. Oh vad det hade varit kul att bli ägare till detta :-)
  Behöver något som sätter en lite guldkant på den mörka hösten som är här nu.
  Håller tummarna och hoppas på det bästa.

  Kram

 18. Jag vill gärna vinna denna fina, goda, trevliga och ”sköna” goodiebag! Har nollkoll på vad glossybox, piino med fler saker ens är så vore kul att få hem en och kolla in dessa sakar irl. :)

  Håller tummarna!

 19. Hej!
  Har aldrig varit i närheten att få en goodiebag i mitt liv, i Dorotea finns det aldrig några event man kan delta i där man får chansen. Den här goodiebagen skulle vara den första och kanske den enda jag får i mitt liv :) skulle lysa upp den nu långa mörka vintern som dragit igång….

 20. Såklart man vill vara med i tävlingen!

  Det finns ju så många olika saker i denna goodie-bag till olika tillfällen! Det skulle vara så himla kul att få vinna dessa föremål då jag på senste tiden har känt mig helt utbränd och trött. Produkterna här skulle nog piffa upp min lite och känna mig bättre.

 21. Vilken lycka det skulle vara att vinna denna, jag har sådan ångest över jul, och hur pengarna ska räcka till några klappar alls. Den här goodiebagen skulle hjälpa mer än du anar.

 22. Jag vinner gärna detta!
  Gick in i trejde trimestern igår och behöver veeerkligen något som lyser upp min dag! Har nog aldrig varit såhär trött tidigare!

  😀

 23. Hej!

  Min motivering lyder
  ”Tråkig” fembarns mamma som aldrig varit på event
  kanske för att de börjar allt för sent
  eller för att jag är en Hemmafru tjej
  skulle dock aldrig till en inbjudan säga nej
  Tänk att få öppna, plocka och greja
  ja vad skulle man kunna säga?
  Ett stort TACK och massor med kramar
  bättre än en goodiebag kan nog ingenting vara

 24. Wooow vilken lyxig tävling :) Klart jag vill va med i utlottningen!!!
  I denna Goodiebagen finns det innehåll som passar både liten som Stor, det gillar en Mor 😉
  Nu när det har blivit Höst, kan man behöva lite extra Tröst ♥
  Så nu håller mamman tummarna Såååå, hoppas innerligt att hon denna Goddiebagen lyckas Få!!!

 25. Jo, om du lovar att vinst-paketet inte avslöjar vad som finns inuti, då vill jag vara med i tävlingen, det vill jag absolut. Mitt problem är att min fru givit mig godisförbud – när vi köpt en påse nån gång emellanåt så hinner hon knappt smaka innan jag slukat rubbet. 😀

 26. Åh! Vilken härlig goodiebag! Pino böckerna hade grabben älskat, han har en här hemma som jag måste läsa för honom varje kväll, haha!! Glossybox har jag velat prova så länge, men inte blivit av att jag beställt en så hade ju varit nice att testa på innan man börjar prenumerera på det! :) Allt i goodiebagen hade förstås varit UNDERBART att vinna. Unna sig själv sån lyx gör man ju inte så ofta nuförtiden mest för att jag inte hinner. 😛

 27. En goodybag kan inte ställa allt till rätta men det hade minsann gett mig en liten ljusglimt att ha och plocka fram.
  Där finns nåt bara för mig och något kul även för barnen.

 28. Wow vilka priser!
  Jag skulle vilja vinna för att pigga upp min skoltrötta vardag!
  Helt enkelt för att bli glad och själv kunna sprida glädje :)

  KRAMAR

 29. Kanonvinst!!
  Jag vill vinna eftersom både jag och pojkvännen är studenter med den svinkassa inkomsten som hör det till! Vi kan aldrig unna oss här i familjen, så detta skulle vara en supervinst!

 30. Jag kan aldrig åka iväg med bloggevent för jag har en dotter och min pojkvän kan inte ta hand om henne själv säger han.. eller jag vet inte.. men vinna detta skulle göra mig glad.

 31. Hej!
  Vilken spännande tävling! Jag har inte sett en goodiebag tidigare med så många spännande och varierade produkter i. Allt från barnböcker och fruktstänger till servetter och vuxenleksaker! Min motivering är att jag blev så nyfiken på alla sakerna. Flera av dem skulle jag gärna vilja ha själv men jag tror några av dem skulle passa perfekt som presenter också!
  Håller tummarna

 32. Min motivering lyder: Sen jag födde min helt underbara son i april har jag inte fått en stund av ensamtid, mer än en snabb lunch och om jag har tur även en dusch.
  Jag längtar så efter att få skämma bort mig själv lite och en liten goddiebag fylld med roliga saker skulle passa helt perfekt!

 33. Wow, vilken goodiebag! Skulle gärna vilja vinna för att få skämma bort mig själv och barnen lite granna såhär i höstrusket. Pino är sonens absoluta favorit, min mössgalna dotter känner väl de flesta till vid det här laget *ler*,jag och dottern slåss och fruktstängerna här hemma och glossybox skulle jag otroligt gärna vilja få testa – allt verkar helt enkelt toppen!

  Hoppas på tur =)

 34. En goodiebag, vem inte inte vinna det? Det vill i alla fall jag 😉
  Min son såg bilden och pekade direkt på bilen, min lilla kille ÄLSKAR bilar och går runt och säger bil hela dagarna, jag sa då att jag skulle försöka vinna den till honom så nu får jag verkligen hoppas på tur, så jag slipper göra honom besviken, haha. Vore superkul att vinna, då det fanns grejer till både mig och båda mina två barn :)

 35. Alltid skoj att få lite nya grejor som jag själv inte skulle unna mig.. Tyvärr glömmer jag ofta bort mig själv sen jag fick barn, vilket jag säkert inte är ensam om, så en sån här fin vinst skulle komma som en skänk från ovan!

 36. Oj! Det var inte en dålig goodiebag! Jag skulle gärna vilja vinna för jag har haft en sådan hektisk höst på jobbet och skulle behövas skämmas bort lite. Dessutom skulle det vara roligt om jag vann för jag kunde ge bort en stor del av goodiebagen till min väninnas lilla dotter.

 37. Jag vill vinna för att skämma bort mig själv, något som kan behövas nu i höstmörkret. Jag vill även skämma bort mina syskonbarn litegrann! ♥

 38. Vilken rolig mix! Ja, varför ska jag vinna en? Kanske för att jag förstår vitsen med att ta hand om sig själv. Det finns endast 2-3 saker jag hade delat med mig av(till exempel mössan går nog inte på mitt huvud men skulle vara väldigt söt på min systerdotter) medan resten skulle vara mitt. Denna vinst hade för mig handlat om att uppskatta och värna om mig själv helt enkelt.

 39. Livet går upp och ner, och man ska ta vara på varje dag, hitta alla ögonblick till lycka!
  Älskar att bli överraskad och att få överraska! Med denna härliga vinst blir det dubbelt upp!
  Lycklig den som vinner! Kram till alla! Maria H!

 40. Så himla mycket fina gräjer, min motivering är enkel. Jag vill vinna för. Att få lite saker till mig själv, för som många andra mammor ör jag dålig på att ubba mig. Sedan älskar min son pinoböckerna och skulle bli jätte glad om det blev fler i samlingen :) håller tummarna

 41. Läser nästan varje dag i olika bloggar om alla fina och spännande events med maffiga goodiebags som alla verkar bli inbjudna till. Där jag bor finns inget sådant och när man är själv med lilltjejen nästan hela veckan finns det heller ingen tid för sådant. Så nu hoppas jag att det är min tur att sola mig lite i glansen och få lite mammalyx såhär en grå och trist söndag :-)’

  emma.widman@hotmail.com

 42. Har sällan sett på maken, här finns grejer från en tjej som är vaken, till och med en som kan användas naken. En goodiebag fylld av lust, som får vardagen att flyga iväg med ett pust. En massa lyx, säg älskling vad tycks? Passar jag i läppstift rött, och nej, ikväll är jag inte det minsta trött! för Sojka har fixat mig dag, och att av den njuta är hennes lag,!

 43. Wow vilken goodiebag, något för både stora och små!
  Den måste man ju va med och tävla om.
  Det är så svårt med motiveringar tycker jag men här kommer min iaf.
  Med många bakslag i ekonomin de senaste månaderna skulle det vara roligt med lite uppmuntran, vinner jag denna kan jag ge något till barnen samtidigt som jag själv får lite härliga produkter att må bra av.
  Håller alla tummar och tår. Länkar på bloggen också. Lånar bild! :)

 44. OJOJOJ!!! vilken härlig goodiebag!! och ojojoj vilket gensvar!!! ja det är många som tävlar så chansen för vinst är minimal, men den som inte ens försöker kan ju heller inget vinna, som sagt jag skulle behålla något själv och dela med mig till mina ungar /vänner hoppas och drömmer om ett härligt paket!!!( gnuggar händerna som en barnunge på julafton hihihi )
  Delar tävlingsinlägget offentligt på fb så blir det väl ännu mera tävlande!!!
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 45. Att vinna hade varit super då man är nybliven mamma och precis blivit av med jobbet så har inget att gå tillbaka till så hade detta varit super. Något uppmuntrande för både mig o mitt barn:)

 46. Vilken härlig goodiebag!
  Jag har aldrig varit iväg på något så stor händelse att man får gåvor!
  Jag förtjänar att vinna för jag hade verkligen behövt och tagit tillvaro på den guldkanten en vinst hade gett mig! För 1,5 månad sedan fick jag diagnosen MS som en total chock och har haft en tuff tid med att smälta det, och att hantera biverkningarna! 24 år gammal och jag tappar hår i tussar efter sprutorna! Självförtroendet har fått sig en bra törn men jag ska nog komma igenom detta med. Igår var det 2 år sedan min skalloperation för Arnold Chiari 1, och då även 2 år med konstant huvudvärk. Lägg till fibromyalgi och bindvävsproblem så har du mitt år! Inte det bästa alls. Så en guldkant hade varit så underbart att jag inte ens kan beskriva det!!

 47. Hej!
  Jag skulle supergärna vinna den här fantastiska goodiebagen och ge den till min lillasyster.
  Hon födde för 2 månader en son, så barngrejerna skulla passa perfekt:-)
  Men det andra tycker jag att min lillasyster verkligen är värd . Hon hade en jättetuff graviditet med sjukhus vistelser då och då.
  Under kejsarsnittet som blev nödvändigt att göra så sprack hennes livmoder och hon lider ännu av sviterna efter det.
  Hon fick en tuff start som mamma men hon klagar inte. Hon älskar sin lilla son och han går före allt.
  Men jag tycker hon är viktig också och behöver skämmas bort lite:-)
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin
  gizmobus@hotmail.com

 48. Vilken rolig tävlingen=) Min motivering lyder att den här goodiebagen innehöll så fina saker som både är kul för mig själv och mina barn, jag skulle vilja vinna för jag har aldrig råd att unna mig själv någonting roligt utan alla pengar går till mina älskade barn men jag skulle bli så himla lycklig om jag blev ägare till allt detta. Har delat tävlingen på min blogg här
  http://www.nattstad.se/PrincessErika/jag-ar-med-och-tavlar-om-10529062

 49. Hey, i den goodiebagen finns ju något för alla – både liten och stor, kille och tjej! med en sådan vill jag skämmas bort – med grejer till både vänner och mig! Att få dela med sig utav det fina, örhängen till syrran – månadsbox och läppstiftet blir mina. 😉 Jag håller tummar och tår – att jag en del utav denna överraskning får!

 50. Vilken härlig goodie-bag. Den skulle man gärna vinna:)
  Min motivering till att vinna är att jag skulle ha nytta av allt i goodie-bagen. Barnböckerna skulle jag ge till min älskade lille Anton och den fina mössan till en kommande bebis i familjen. Tänderna vill jag få fina inför mitt kommande bröllop och där blir tandpkt perfekt! Fruktstänger är goda att mumsa på efter gymmet och servetterna FÖR söta;) Vilken underbar goodie-bag! Hoppas på vinst:) Tack för en trevlig blogg!!!!!!

 51. Åh, vilken goodibag! Vore fantastiskt att få vinna en sådan.De är så blandade saker i den så en del kan man ju faktiskt ge bort i julklapp!

 52. Åh wow vilken bag ! Är SJÄLVKLART med.
  Varför vill jag vinna ? Åh varför inte ? Med en graviditet som snart är över hade en glossybox vart en ren lyx att få. Pino till storasyster hade vart en stor hit & en mössa till bebisen.. mm. Ja nåt för alla. Bättre goodiebag får man leta länge efter.
  Håller tummar, tår & lår !

  Ha en finfin kväll :)
  Kram

 53. Vilken underbar idé och fantastiskt innehåll, vill gärna vara med. Ingen sorglig anledning men möjlighet att glädja alla runt om. Glossyboxen till en fin vän, som väntar smått och behöver skämmas bort, tandborsten till mannen så han får ännu mer pussar, servetterna till min chef som är en hejare på att vika fint, mössan till min dotter som älskar saker att sätta på huvudet, barnböckerna till sonen som vill kunna hela alfabetet nu, fruktstänger och jympapåse till barnens kusin som nyss lärt sig hjula, ett par örhängen var till min mamma och syster som alltid ställer upp och finns nära mina små, armband och ring till svärmor som bor långt bort men ofta skickar hälsningar till sina barnbarn och finns nära ändå, och läppstiftet behåller jag så kanske vi lyckas få till en nummer tre!

 54. Jag skulle vilja vinna av den enkla anledning att jag aldrig vinner och då menar jag ALDRIG. Inte ens när sambon och jag spelar kort..hahaha…
  Hoppas på tur denna gång helt enkelt 😉

 55. Jag skulle behöva vinna denna goodiebag för att muntra upp mig nu när mörkret börjar komma tillbaka. Det är alltid en extra jobbig tid för mig och jag bävar alltid den här tiden på året och känner mig olustig inför hur jag kommer att må i år. En sådan här lyxig goodiebag skulle jag kunna glädja mig åt långt in på vårkanten och hjälpa mig att hålla det värsta deppet på avstånd till både min egen och till min familjs stora lycka!

 56. Jag är självklart med och tävlar

  Vilken härlig blandning i goodiebagen. :)
  En goodiebag är ju perfekt som välkomstgåva eller gå bort present.
  Jag har faktiskt aldrig fått en riktig goodiebag, så det vore ju helt underbart att få denna med så mycket underbara grejer i.

 57. Hallå vilken härlig goodiebag! Den hade verkligen lyft vardagen för en lönnfet, blek mamma i förorten! Håller mina tjocka tummar för vinst.

 58. Vilken goodiebag!
  Vem skulle inte vilja vinna?
  Det finns ju något till alla, syskonbarnen hade blivit överförtjusta över böckerna och jag är redan överförtjust äver att kunna vinna dessa saker, speciellt G-spot vibratorn och glossybox ;D

  HOPPAS HOPPAS på vinst :)

 59. Åhh jag vill vara med och tävla!! Det var ugglorna som först fångade min blick 😀 Min son är 1,5 år och ÄLSKAR bilar.. han skulle bli överlycklig över servetterna.. istället för mammas tråkiga svartvita som passar inredningen 😉 Jag håller tummarna och hoppas att vi blir en av dom lyckliga vinnarna! 😀

  Kram Sandra

 60. Jag är gärna med och tävlar :)
  Jag tycker det är väldigt bra innehåll och barn böckerna
  skulle jag verkligen behöva till min syster döttrar :)
  Delat tävlingen på bloggen: lindasoman.blogg.se

 61. Vilken underbar goodiebag något för alla i familjen 😉 Glossybox till mamman. Pino till sonen han älskar Pino dom har jobbat mycket med Pino på förskolan i höst så det är mycket prat om Pino här hemma :)Håller tummarna för att vinsten blir vår. Kramar Caroline.

 62. Åh skrev en lång kommentar men den försvann visst ut i cyberrymden. Jag är jätte gärna med och tävlar detta är ju en goodiebag för alla i familjen. Sonen älskar Pino då dom jobbat mycket med Pino i förskolan. Håller tummarna kramar Caroline.

 63. Åh vilken goodie bad fylld med ljuvligheter för stor och liten.
  Jag hade blivit salig av lycka och hoppat jämnfota om jag fick
  Äran att vinna en. Spec då jag fyller år den 9/11!!!

  Kramar Onka80 på insta

 64. En goodiebag för att må bra i höst,
  i kylan och mörkret en stor tröst.
  En perfekt överraskning som passar stora och små,
  en riktig dröm för oss att få.
  En boost att delas med alla mina nära, som kämpat väl,
  snart blir det medvind, för mina sim är mig kär!

  Ha en fin dag!

 65. En goodiebag med så här mycket kul,
  det har inte ens tomten i sin säck till jul,
  för med alla prylar som här ingår,
  fina presenter hela familjen får,
  med allt från böcker som sonen fascinerar,
  till mamma som gillar det som vibrerar,
  och pappa han är en riktig gottegris,
  så han får fruktstängerna givetvis,
  och med sån tillfredsställelse kan vi knappast bli nöjdare,
  varför du säkert förstår denna vinst vore en höjdare!

 66. Känns nästan omöjligt med så många tävlande, men klart jag måste prova lyckan.

  Om jag vann skulle inte bara jag hoppa av lycka!
  Nej denna goodiebag skulle sex personer kunna smycka!
  Godis gillar maken!
  Lilltjejen älskar böcker, det är bättre en leksaken!
  Den stora dottern älskar smycken!
  Sonen vill ha en mössa, ja barnen, de är några stycken!
  Till sist har vi storsonen! Han vill ha ny gympapåse sa han igår!
  Därför jag så hoppas att vi vinsten får.
  Men bäst av allt fanns det nog till mamma!
  Njuta och skämma bort saker, jag hoppas verkligen att jag vinsten kan kamma!

  Delar på FB Lottiz Törnqvist!

 67. Alltså otrolig värdinna du är.
  Varenda en kom ju hem nöjd på fler än ett sett minst sagt.

  Jag skulle bara bli så lycklig om jag vann.
  PMSig och mår bara blä så något som piggar upp skulle vara otroligt underbart!

 68. Med så många tävlande har man väl ingen chans… men försöka måste man ju!

  Jag vill vinna för att detta är ett paket som passar fler i familjen och nu när vår familj ska utökas med en liten kille som vi inte känner så väl skulle det vara superkul att ha en liten present till honom som står på hans säng och väntar när han kommer till oss. Alla grejer som inte är barnsaker tillfaller förstås mej och skall utnyttjas väl :-)

 69. Här finns något för stora och små – skulle jubla högt om jag denna fick få
  Behöver känna lite lyx och flärd i livet – har fått lära mig sista tiden att inte ta något för givet
  Jag lovar om jag denna fick vinna – skulle du göra mig till en lycklig kvinna

 70. Perfekta presenten nu när det är mörkt och grått, passar vår familj med både stora och smått.
  Njutning, mys med bok och smink, självklart vår storfamilj vill vinna. Lyckliga vi blir att alla i goodiebagen något till sig själv finna. Vi är 4 barn och 2 stora som älskar överraskningar!

 71. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla om denna toppenfina goodiebag!

  En fin uppmuntran till både mig och familjen. Men främst till mig. Jag har inte riktigt släppt min mamma som inte bryr sig om mig eller min familj. Här för ett par veckor sedan råkade jag och min familj krocka med henne på en marknad men hon låtsades om som om vi var främlingar. Då har jag tom fått ett till barn sen hon pratade med mig sist, det lilla hopp jag hade att vi skulle bli vänner verkade vara som bortblåst! Så en liten uppmuntran vore något. <3

  Kram Helene

 72. Jag vill vinna en goodiebag aftersom jag aldrig har möjlighet att åka på sådana trevligheter där man kan få en goodiebag. Det blir lätt så när man bor långt upp i norr!Att lägga pengar på resor och uppehälla i de södra delarna av landet är inte speciellt aktuellt när man inte har någon tillsvidareanställning.
  Fast det är klart det är mycket annat än goodibagsen som man missar! Ni verkar vara ett så härligt gäng!

 73. Varför jag vill vinna? Jo för att jag missade ditt fina mingel och vill gärna ta del innehållet men också för att barnen gillar pinoböckerna :)

 74. Vilken innehållsrik goodiebag – den har ju nåt för alla i hela familjen!
  Jag har aldrig hållt en goodiebag i min hand så det skulle vara fantastiskt roligt att få uppleva känslan…

 75. Detta tycks, vara en goodiebag bestående av massa barnskoj o mammalyx,
  önskar det därför vinna,
  så mor och barn lite extra kul i vardagen kan finna :)

 76. Åh, vill vill vill skämma bort mig själv lite :) Verkar vara en superbag i detta syfte. Och för att inte få dåligt samvete i mammahjärtat så skulle jag ju faktiskt skämma bort barnen också om jag har turen att vinna, eftersom de älskar Pino!

  Delar tävlingen på min fb (maria mattson).

  Mvh Maria

 77. Jag vet precis vad jag skulle göra om jag vann :
  En glossybox blir lyx för mej, lillagrodan-mössa till mosters lilla tjej.
  Pinoböcker till kompisens små, och örhänge och armband skulle syster få.
  Kalspinglans servetter till dukning härnäst, och resten skulle passa min fina vän allra mest. 😉

 78. God förmiddag fina vän!
  Klart man ska vara med i denna tävling..Jag skulle blivit jätte glad om jag van denna tävling med alal dessa fina saker till mina fina barn..Kkunde tyvär inte komma på din tjej kväll för jag jobbade kväll så varför inte försöka vinna de.t.krma kram

 79. Vilket pris! Där finns massor av små presenter som hade varit perfekt i min adventskalender till dottern. Jag vill gärna gärna vinna!!

 80. åhh jag vill vinna en av de lyxiga goodiebagen, för jag är sjukt deppig över att min hälsa satte stopp för att jag kunde komma på ditt me & i party, och för att jag fortfarande ligger hemma med såligt hjärta och inte orkar göra nåt, så jag behöver något upppiggande 😉 Puss
  ps. om jag mår bättre nästa vecka ses jag gärna!

 81. Glossybox har jag velat prova på.
  Vore ju glatt värre att få vinna den då.

  Fruktbarer ger energi och tröst.
  När det känns kallt och stressigt i höst.

  Vårda tänderna är bra,
  jag är noga jag.

  smyckesbling, gör mig uppåt som få.
  Tänk vilken lycka,
  att få vinna dessa två.

  Ingrediensföreteckning i denna goodiebag, känns genomtänk och kul.
  Något att glädja sig mycket åt. Redan innan Jul.

 82. Jag brukar näst intill aldrig tävla alls, men jag tar chansen helt enkelt för att min nyblivna fyraåring skulle behöva lite fler böcker, han har nämligen lite svårt med språket och ett sätt att få igång det är att läsa högt för honom, men han har inte så jättemånga olika böcker vilket är väldigt synd. Tyvärr har vi haft en del oförutsedda utgifter också så det finns inte utrymme för saker som inte verkligen är akuta just nu och några månader framåt, vi får leva på lite och ingenting, vilket är helt ok. Men när jag såg att det fanns böcker med i goodiebagen vill jag gärna FÖRSÖKA vinna den i alla fall, för Tims skull.
  Sen att det skulle vara otroligt kul med många av de andra sakerna däri också ska inte förnekas. Men böckerna är liksom det första jag fastnade på, just för detta med talsvårigheterna, som jag märker stor förbättring på när vi läst några dagar i rad. <3

 83. Wow, vilken kul grej,
  kanske jag kan vinna och detta komma till mej.
  Jag skulle bli såå glad,
  att ta med på min tjejresa till Karlstad.

 84. Hej!
  Jag hade gett det mesta i goodiebagen till min älskade lilla kusin på fyra år som precis har genomgått en operation. Hon älskar att sminka sig och är en liten diva, hon har haft det lite svårt det senaste året pga sjukdomar, så hon hade blivit jätteglad för en liten överaskning. MVH Emmie!

 85. Hejsan!
  Jag hade gett det mesta i goodiebagen till min älskade lilla kusin på fyra år som precis har genomgått en operation. Hon älskar att sminka sig och är en liten diva, hon har haft det lite svårt det senaste året pga sjukdomar, så hon hade blivit jätteglad för en liten överaskning. MVH Emmie!

 86. Det finns goodiebags, och så finns det GOODIEBAGS!! Vilken AWESOME goodiebag du plockat ihop!! Jag vill vinna ALLTIHOPA på en gång!! =) Pino är succé hemma, för att nämna något som vore extra uppskattat 😉

 87. Vilken fantastisk goodiebag! och jag höll på att missa den helt! Blir så när man renoverar och sliter. Hade suttit fint med en vinst med lite lyx till mig och fina saker till ungarna. De behöver lite extra nu när mamma och pappa är så upptagna :(

 88. Hej!
  Jag har mycket gäster hemma hos mig. Tycker det är så roligt att ha ett öppet hem och få träffa människor från olika kulturer. Jag blev så inspirerad av din rubrik ”Att skämma bort sina gäster”! Kände direkt – att det är ju så jag också vill göra! Så om jag vinner så skulle jag börja med att skämma bort mina gäster med denna fantastiska goodiebag – det fanns ju så mycket i den, att det är många som skulle kunna få del utav den!

  Trevlig helg!

 89. Motivera varför just jag vill vinna: Därför det skulle fylla min vardag med lite extra färg och skulle få mig att hoppa lite extra så här i fattiga tider innan jul :)

 90. Åh, i denna vinst det döljer sig,
  något till såväl barnen som mig!
  Lilla Grodan gör mössor av bästa slag,
  som värmer dottern gott en kylig dag!
  Sinne och Smak förgyller sonens gympaäventyr,
  & underlättar samtidigt kommande lördagsbestyr!
  Blir det kletigt räddar Kalaspinglan vår situation,
  Blixtenservetter -snyggt & praktiskt i härlig kombination!
  Givetvis har jag sparat det bästa till sist,
  för man får tänka på sig själv ibland, visst?
  Jo, jantelag, släng dig i väggen är du snäll,
  för dessa rader kommer jag kanske få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, sådetså!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas ibland, så säg?
  Som med en lyxig glossybox, endast till mig?
  Memelie, Yeni design & Crazy Lady ger en känsla av lyx och flärd,
  något som inte finns i överflöd i en småbarnsmammas värld!
  Sedan sätter Brilliant Smiles & G-punkten pricken över i:et,
  i denna goodiebag som skulle sätta lite extra guldkant på livet!

  Håller tummarna och delar givetvis vidare tävlingen på min facebook, under samma namn som ovan :)

  Ha en fortsatt fin helg!

 91. Vilken fin tävling <3 Jag är gärna med

  Jag skulle dela denna här godiebagen med min närmsta väninna som är ensamstàende med 3st barn. Det skulle bli en mycket uppskattad present dà hon inte har det lätt ekonomiskt och kan inte unna sig vardagslyx sà som det ser ut nu. Hon skulle bli överlycklig likasà hennes underbara barn

  Hàller tummarna <3
  Kram Sofie

 92. Tjohej!
  Jag blev inspirerad av din berättelse. Har inte tänkt på att man kan ge sina gäster en goodiebag. Den 16 november har jag min årliga höstfest för vänner och bekanta. Jag ska ta efter dig och fixa så att mina gäster får varsin goodiebag! Ett mycket trevligt festinslag som med all säkerhet kommer att uppskattas. Eftersom jag, som värdinna, blir utan själv, så hoppas jag att vinna en goodiebag av dig.
  Delat på FB, under mitt namn ovan.
  Glada hälsningar Jenny

 93. Åh vilken rolig och varierad goodiebag! Både jag och systerbarnen skulle bli väldigt glada över denna :) Generöst att tävla ut den!

  Kramar

 94. Vilken helt otroligt goodiebag!
  Den hade verkligen muntrat upp mig lite då jag precis fått datumet för vårt planerade kejsarsnitt. 23 december av alla dagar… Jag som är en julälskare av riktigt stora mått blev faktiskt ganska deppad då jag visserligen kommer att få en överlägsen julklapp men samtidigt inte får chansen att fira jul med familjen och framför allt mina två små gullungar. Den här goodiebagen hade gett oss chansen att fira en alldeles speciell julafton redan i november.

  Håller alla tummar och tår och hoppas för både min och ungarnas skull

 95. Åh vilken härlig goodiebag! Lite smått och gott gillar vi! Jag hade gärna velat vinna denna goodiebagen, till vilket pris som helst. Som dina vänninor påstod..det kommer kännas som julafton. Jag blev väldigt nyfiken på läppstiftet, har aldrig sett en sådan förut. Jag håller tummarna :)

  Tack på förhand!

 96. För mig har julångesten redan kommit då jag är totalt usel på att hitta på små roliga paket till både sambo och son. Den här goodiebagen skulle bli min räddare i nöden då jag är helt säker på att båda två skulle uppskatta alla små skatter som finns däri. Vem vet, med lite tur får jag kanske lite tips på saker de gillar inför kommande födelsedagar.

 97. Vilken underbar goddiebag, den skulle glädja hela min familj, plus en liten kusin till barnen mina.
  Smycken till dottern på 13
  Gympapåse och bilar servetter till dottern på 8(För tillfället älskar hon servetter, hon övar på att vika dom fina till matbordet)
  Läppstift åt sambon att använda på mig
  Resetandborste till mig att ha i väskan då jag är illa tvungen att sova borta ibland
  Böcker och mössa åt lillkusinen
  Fruktstänger att dela på
  Glossyboxen får jag och flickorna dela på med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *