Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Ja ni får förlåta mig!

Bloggen fylls nu med mycket starta eget tankar! Jag ber er stå ut med det och följa med mig på resan. Jag har en massa drömmar. Äntligen liksom. Jag har länge inte vetat vad jag vill göra. Ja jag vet inte mycket bättre nu heller iofs då jag är i startgroparna fortfarande. Men starta eget vill jag. Det vet jag nu. Som jag förstått så är det många av mina läsare som också går i dom tankarna. Självklart så ska jag dela med mig av mina egna tips på vägen. För jag kommer också lära mig en del. Och jag tror även ni tycker det är roligt och följa mig på min resa. Eller? 😉

Idag har jag en del inför planeringen och tjejkvällen imorgon. Jag måste handla en massa och fixa en massa som jag inte gjort. Det ska iaf bli en mysig stund och självklart kliade det i fingrarna så det blir en liten överraskning till dom som kommer med!

Här kommer lilla Elias i sin nya Smulan outfit som vi fått från me&i. Vill man inte bara klämma i dom där kinderna?

meandi smulan

13 thoughts on “Ja ni får förlåta mig!

  1. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
    https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

    / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *