Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag behöver hjälp med logotyp, vad tycker ni?

logotyper

Ja jag har ju funderat på att starta Sojka Design. Men så tycker jag ju att det blir för långt med det så som logotyp kan det ju stå bara Sojka för att göra det hela lite enkelt och att det ska passa på alla produkter. Som alla kanske eller kanske inte vet så betyder Sojka nötskrika på polska. Nötskrikan är denna fågeln och den har jag googlat fram. Och fjädern är från just den fågeln. Väldigt enkelt. Men frågan är vilken logo som är snyggast. Jag har satt nr på dom så det är lättare för er att hjälpa mig med vilken? :)

fågel

27 thoughts on “Jag behöver hjälp med logotyp, vad tycker ni?

 1. Hej sojka.. tack för en otrolig blogg .. ja tycker du ska välja 3 eller 4.. jag gillar det teckensnittet .. gammalt med lite hemligt inslag av kursivt :)
  ha det gott

  mvh lisa nielsen

 2. Prova stora bokstäver också och lite olika placeringar av text mot bild. Kanske plocka upp samma blåa färg som i fjädern? Annars nummer 3 tycker jag :)
  Mvh Frida fritchen

 3. hej nu är det så hära att veckans blogg är uppe!
  Jag tycker att det skulle vara jätte roligt om du var med ovh deltog :)
  allt du behöver göra är att kommentera (jag är med) på inlägget på min sida så är du med och har chansen att vinna! jag lottar sedan ut efter en viss tid 2 stycken vinnare, sedan efter tävlingen är slut så medelar jag dom som har deltagit :)
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *