Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vänskap som betyder något extra

Sötnöt

Häromdagen var jag hemma hos Hanna. En helgo tjej som jag lärt känna här i byn. Och vad är oddsen att vi gått på samma gymnasieskola i Malmö? Ja men precis. Hon har denna lilla underbara tösen som bara är några veckor gammal. Svårt att fatta att dom varit så små.

Äntligen har jag mig en promenadvän här i byn. 😉 Det är ju ändå svårt att få tummarna loss och promenera själv.

babygym

Hanna bjöd även in oss på kaffe. Man kunde känna värmen när man kom in. Kan ha varit från hennes husliga man som just bakat väldoftande bullar men jag tror ju helt klart på att det är värmen som familjen utstrålar.

2013-10-09 10.56.07

Goa Hanna hade fler besök att vänta. Jag fick turen att träffa en av hennes vänner som också hade 2 goa busfrön. Och lika go var hon som Hanna. Gud vad vi skrattade och jag kan säga att orden ”Vänskap som betyder något extra” hade en del skrattretande betydelser. Hjälp, underbara människor!

2013-10-09 11.08.24 2013-10-09 11.08.37 2013-10-09 11.08.50

Mysigt var också den pussglada hunden! Elias trivdes kan du tro bland alla leksaker och så hunden förstås. Hoppas vi syns snart igen! ♥

Elias kläder: fått från me&i

4 reaktioner på ”Vänskap som betyder något extra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *