Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Isak somnar på scenen – Kulturnatten med dagis!

Ursäkta alla suddiga bilder! Men det är liksom ett måste med alla barn. Sen fick jag inga bra bilder i all stress och det var liksom ingen fokus på att fota som du kommer förstå nedan.

dagis 01

Igår var det kulturnatten och alla barnen från flera avdelningar och 2 stycken olika dagis hade slagit sig samman för att uppträda och sjunga. Vad händer då? Jo Isak somnar på scenen. Först sitter han och nickar och jag kan tänka mig att varenda person tänker ”Ska ingen ta honom innan han stupar rakt ner på ansiktet”. Jo jag kan säga som så att efter att ha hämtat honom från scenen så vet iaf rätt många i byn vem som är Isaks mamma! Ha ha… fick till och med höra det senare på puben av en kvinna. Ha ha men det kommer i ett annat inlägg. Ja jag är väl kändis nu. Ha ha… 😉

dagis 02dagis 03

Tack och lov fick Kristina Isaks fröken syn på honom efter att varit på väg flera ggr att springa fram och ta honom. Men dom fick syn på honom och han fick sitta i Kristinas famn. En kort stund senare fick jag kontakt med fröken så jag kunde ta Isak i min famn. Min söta plutt. Fast vad händer då? Jo han piggnar till och är inte alls trött. Tiderna blev fel då han har slutat med att sova middag men vissa dagar behöver han fortfarande och denna dagen var han på dagis från 10-15 istället för 9-14 så det gör nog en del. Han är också yngst i gänget då det är barn från 3 år och uppåt.

dagis 04

Han fick iaf gå upp på scen och också få en ballong. Eh som inte höll sig så länge som mycket annat nuförtiden ha ha. Jag träffade upp en annan Kristina, Adrians mamma. Adrian går på samma avdelning som Isak. Ödet förde oss samman då vi har en gemensam kompis i Malmö och vi båda flyttat därifrån hit till byn. :)

dagis 05

 Sen följdes det av middag på det mest opopulära stället för barn! 😉

6 reaktioner på ”Isak somnar på scenen – Kulturnatten med dagis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *