Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

RUBRIK: MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajag

Är ni redo för höstens VIKTIGASTE MAMMAUTMANING?

SOJKAMAMMAJOLIE och DENTVETYDIGAMAMMAN har tröttnat på att vara trötta och vill lysa upp höstmörkret med en 4 veckor lång MAMMAUTMANING! Det spelar ingen roll om det handlar om att gå ned i vikt, bli starkare, mindre stressad – alla MÅL är välkomna för vi mammor är olika individer med olika mål och förutsättningar – eller hur?

Det är alltså DU som sätter ribban för DIG SJÄLV i den här utmaningen.

Det handlar om att vi MAMMOR ska bli VÅRA BÄSTA JAG som vi någonsin kan bli! Därav #attblimittbästajag.

Genom att få ner på PAPPER utifrån 4 ENKLA rubriker vad Du vill uppnå med 4 veckor av MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajag och att sedan kontinuerligt posta på instagram, facebook eller bloggar om hur Du gör, powerwalks, yoga, crossfit – U NAME IT – så kan Du vara den lyckliga vinnaren till:

EN LYXIG HOTELLÖVERNATTNING INKL. FRUKOST PÅ RICA HOTELL I STOCKHOLM, GÖTEBORG ELLER MALMÖ!

Eller VARFÖR INTE BLI EN AV FYRA VINNARE AV:
ETT KVARTAL PÅ HÄRLIGA YOGOBE.COM!

Det Du behöver göra för att delta i MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajag är att följa de FEM stegen som visas på bilderna nedan och JUST DO IT!

MEN DET VIKTIGASTE AV ALLT ÄR ATT DU NÅR DINA MÅL ELLER KOMMER EN LITEN BIT NÄRMARE MOT ATT BLI DITT BÄSTA JAG!

Så vad händer den här veckan?

VECKA 1:
Under den första veckan 7-13 oktober ska Du PLANERA, först och främst ska Du skriva ut modellen och fylla i den samt posta den i olika sociala medier så att VI kan följa Dig! När du fått på pränt VAD det är du vill uppnå så ska Du planera in HUR du ska lyckas nå dina mål, det kan vara allt från att få in 30 minuters motion varje dag till att träna hårt 5 ggr/vecka.

Vi kommer naturligtvis märka vilka som hänger på via Instagram exempelvis MEN det vore JÄTTEBRA om Du som vill vara med kan maila oss så att vi verkligen inte ”tappar bort” någon!

jolie.zeta@gmail.com

info.sojka@gmail.com

dentvetydigamamman@live.se

Glöm inte bort att vi alla i grund och botten duger som vi är och vad vi än har för mål med den här utmaningen så är ALLA MÅL lika viktiga! 

VI KÖR – HOPPAS DU HÄNGER PÅ!

attblimittbästajag

attblimittbastajag

mammautmaning

@sojkasframtid heter jag på Instagram

image_3

image_4

image_5

För att hitta alla inlägg om #attblimittbästa jag klicka HÄR.

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

27 thoughts on “RUBRIK: MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajag

  1. ha ha ha så jobbigt är det ändå inte. Ser värre ut än vad det är. Alla jobbar efter sina egna förutsättningar som mig är det en utmaning att bara resa mig ur soffan och göra något. Du kommer få inspiration tids nog under utmaningen. Man behöver inte har några stora mål. Min tanke är att komma igång med vardagsmotion, göra plankan och något bara för mig själv för själen. 😉

 1. Det vore ju för det där med hotell/Yogobe såklart. Men jag är nog så pass trött just nu (eller hög på citodon) för att ens orka tänka på något inom friskmående. Får låta det sjunka in och fundera. Skulle ju verkligen behöva.. :)

  1. Ja inga mål är för små och man kan ju börja med dom minsta målen. Det ska inte vara så svårt eller komplicerat. Vi ska hjälpa och stötta varandra i våra mål. Jag måste tex bara resa mig ur soff-fan! 😉

 2. Ååh- vilken bra ide. Detta skulle flöt och soffpotatisen Emelie göra. Har blivit såå lat! För inte alls längesen tränade jag och åt hälsosamt..nu orkar jag inte träna. Usch!

  Men frågan är om jag kommer banga ur innan målsnöret. Är visst en sån som inte kan avsluta saker.

  Men attans vad kul det vore med övernattning på Rica. Skulle behövas- för bara sambon o mig. :)

 3. Jag är på, ska bara fundera ut lite bra utmaningar. En av alla är ju viktnedgång :-)
  Kram Gunilla Asada
  Twitter:@e_asada
  Instagram:snuttan74
  Fb: Gunilla Asada Fd Elfström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *