Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Malmöfestivalen – Recension – Sony Handycam Videokamera med inbyggd projektor!

sony videokamera

Jag har fått prova Sony Handycam PJ420VE. Det coolaste med denna videokamera är ju dennes projektor. Självklart skulle jag prova den. Det jag tycker är grymt bra är att när det var full av liv och rörelse på Malmöfestivalen så blev det ändå skit bra på kameran. Jag gillar att den är enkel att ta med och inget klumpigt. Man kan när som helst fota med den istället för att filma. Knapparna är lättillgängliga och skärmen är enkel att klicka på direkt beroende på vad du ska göra. Lite tid tog det sig att lära sig klicka fram genom menyn men när man väl lärt sig var det enkelt.

Här kommer filmklipp från festivalen. Första är när Isak får prata med polisen. Hinner inte få med allt men pga att kameran är så lättanvänd så hinner jag fram och fånga lite iaf. :) Isak blir påmind om att lyssna på sin pappa om att använda bilbälte.

På nästa film blir Isak otroligt glad över sin Angry bird ballong. Själv börjar jag nästan böla vid såna ögonblick.

Här kommer ett klipp från ett klipp! 😉 Här ser nu projektorfunktionen. Funkar även i dagsljus. Det är förstås filmat med min mobil. Man kan ju välja en bättre plats men jag ville ju bra visa er. Svårt att se här men det blir riktigt bra tycker jag.

Bra är också att det går fort om man vill ta en bild. Bra när man springer på festivalen och det händer något oväntat. Det är bara att knäppa. Däremot ska man ta flera bilder av samma grej för man får räkna med några suddiga. Men när dom väl blir klara så blir dom riktigt bra tycker jag! Var inte jättemånga jag fick radera men så rörde vi oss alla väldigt mycket. Tog till och med när Isak åkte karusell och det blev ju några bra. :) Det blir absolut mycket bättre än med mobilen!

Lätt att filma och fota sig själv. Det är bara att vända på skärmen så ser du vad du filmar och du slipper risken med att ta med halva dig och kanske lite av himlen ha ha.

Lite bilder:

sony 01

Isak, syster Louise och jag! <3

sony 06

Jag och syster Katarina <3

sony 04

M:s vackra syster! <3

sony 05sony 02sony 03sony 07

Vill ni läsa mer om videokameran klicka HÄR. <– Har man råd så tycker jag definitivt att den är ett bra köp. Jag vet bara inte själv om jag hade kunna lägga så mycket på en videokamera. Den är klart cool och jag vill ha den själv men inte för den summan. Var otroligt skoj att få testa den och nu kan jag gå omkring och vara avis på alla som har den. 😉 För mig känns det som ett lyxköp. Men har du ingen kamera att fota med och bara har mobil så hade jag nog satsat på denna för den kan ju fota med.

Det jag också gillar är ju att du kan koppla upp den mot Wi-Fi. Det är ju en dröm för alla som vill ha dom sociala nätverken till hands. Här kan du ju ladda direkt. Den är det bästa med nutidens finesser. Känns nästan som ett måste nu. T’änk dig själv på resan. Du filmar något du vill dela. Vips så har du det på facebook! I like! ♥

4 thoughts on “Malmöfestivalen – Recension – Sony Handycam Videokamera med inbyggd projektor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *