Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

EAT LOVE LIVE! – 4good kväll MALMÖ 2013

Imorgon ska jag på 4good kväll i Malmö! Kommer du så glöm inte leta upp mig och hälsa! :) Denna kväll blir man boostad med energi och inspiration.

”Kom på en 4goodkväll om att äta, älska och leva livet fullt ut! Inspireras till mer flow och glädje av dansprinsessan från Bounce – Jennie Widegren, peppas till att bli starkare i kropp och själ av programledaren Kristin Kaspersen aktuell med ny bok, få ny och skön matinspiration av charmiga kocken Lisa Lemke, och inspireras till att använda tankens kraft av coola äventyraren Annelie Pompe– svenskan som dyker djupast och klättrar högst (fastän hon är rädd för både höjder och för vatten!)

Let your soul sing and your body laugh! Vi ses på Palladium ;)”

Läs mer HÄR. Eller varför inte in och anmäla dig att du kommer. Det finns några biljetter kvar hörde jag en fågel viska! Så skynda!

3 thoughts on “EAT LOVE LIVE! – 4good kväll MALMÖ 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *