Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

17 thoughts on “Ni har väl inte missat Eggkids höstkollektion?!

 1. Ja, jag hade ju tagit fel. Läste en kommentar inne hos mig och skulle svara och tryckte på inlägget under och hamnade hos dig och skrev svar på kommentaren hos dig. Ibland har man huvudet under armen eller nånting.

  God morgon!

 2. Åh så söta kläder. Ska lägga den sidan på minnet tills den dagen jag får barn själv. (Kan dock dröja)

  sv: Ja :( Somnade innan tio på söndagkvällen, men kanske inte var så konstigt efter natten som var.

  1. hahaha ja du man vill väl ha det rent och snyggt när det kommer hem folk. 😉
   Ha ha jag har som tur inte ett helt hus att städa tack och lov. Ja Eggkids har ju så fina kläder och dom blir bara finare och finare. :)

  1. Ja det är väl det att man inte riktigt kan bestämma sig vad man vill tatuera. Jag vill ju ha barnens namn men vet inte med vad. Kanske med blommor men vet inte var jag vill ha det på kroppen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *