Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tips: Märkligaste men goa napparna!

napp

Dom kan tyckas normala om du ser på Elias nu med nappen i munnen. Men Denty napparna är faktiskt lite speciella. Kolla här:

Lägg märket till hur vissa nappar ser ut! Ser du? Det som är speciellt med dessa är att sugdel och sköld gjutits i ett stycke och på så sätt blir dom helt hygieniska. Och alla vet vi hur napparna kan se ut efter ett tag mellan napp och själva delen som sugdelen sitter ihop med. Det känns mycket bättre med dessa. Ha ha jag testade själv nappen. Jag menar jag måste ju se själv hur dom känns jämfört med dom andra napparna Elias brukar ha. Jag gillar dom och Elias tyckte det var lite konstigt i början men han gillar dom med. Dom har liksom inget tomrum i själva nappdelen som vanliga nappar som man kan trycka ut luft men ändå mjuka i munnen.

Denty finns i två modeller, Denty GENUIN och Denty FUTURA. Den ena ser ju mer ut som en vanlig napp. Den är tänkt för dom minsta och som inte ännu fått tänder. Den andra nappen är tänkt för dom som har tänder och den ser verkligen lustig ut men jag återkommer när jag testat den på Elias. Himla rolig tycker jag. Men jag tycker lite så att det är bra att det kommer mer forskning och fler tillverkare för bara för att du är ett stort företag så är det inte bara dom som har rätt. Varför är det alltid samma märken i affärerna. Visst känns det säkrast att då ta dom om man inte kan så mycket men jag ska säga att Denty säljs faktiskt på apotek!

denty

Jag tycker alltid det är värt att testa om det är något som kan vara bättre för mitt barn.

”Napparna är specialdesignade för att motverka tandproblem som senare i livet ofta måste korrigeras med tandställning eller kirurgiska ingrepp.”

HÄR kan ni läsa lite om den nya forskningen!

8 thoughts on “Tips: Märkligaste men goa napparna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *